Anouk en Tino Martin hebben Nederpop Tip

Het wordt gezien als een bijzondere samenwerking binnen de Nederlandse muziekscene. Tino Martin en Anouk die samen het duet 'Voor Je ’t Weet' hebben opgenomen.

Anouk, die eigenlijk geen Nederlandstalig meer wil zingen was onder de indruk van een demo die ze van Tino opgestuurd kreeg. "Dat is echt wel een goed nummer" was haar reactie. Tino liet daarop weten: ‘Ik dacht bij dit nummer: als ik deze ooit ga opnemen, dan wil ik dat alleen met Anouk doen anders doe ik er helemaal niks mee."

Toen het later in de studio allemaal samen kwam dacht Martin dat ze op het juiste spoor zaten. Hij is supertrots en blij dat hij met Anouk heeft mogen samenwerken. 

Rood Wit Blauw
Op zondagmiddag maakt Rob de Jonge in zijn programma 'Rood Wit Blauw' (13.00-14.00 uur) iedere week de Rick FM Nederpop Tip bekend. Je hoort hem in veel programma’s en de hele week.

'Rood Wit Blauw' zit elke week vol met Nederlandstalige muziek. De 'Hollandse Nieuwe' en de nummer één uit de Nederlandstalige top 10. Ook zijn er geregeld gasten in het programma.