AmstelProms 2018, muziek, eten en drinken aan De Amstel

Het evenement vindt plaats op 14 juli 2018

Zaterdag 14 juli zal de evenementensteiger aan de  Amstel in Uithoorn wederom het decor zijn van het bijzondere evenement AmstelProms. Het concert belooft weer een memorabele avond te worden voor jong en oud.
Klassiek en pop ontmoeten elkaar
Een mooie zwoele zomeravond vol enthousiaste bezoekers op de kade of in hun bootjes ronddobberend op de Amstel, er ontvouwt zich een muziekfeest. Door een razend enthousiast organisatieteam worden alle voorwaarden voor een geweldige avond gecreëerd.

Voorafgaand aan het concert wordt een intiem culinair festival gerealiseerd, waar iedereen in de gelegenheid is om een drankje en een hapje te nuttigen en zo in de stemming te komen voor een onvergetelijke avond aan de Amstel. Bezoekers kunnen al vanaf 15:00 genieten van een hapje en een drankje op een hopelijk zonovergoten Marktplein.
 
Voice Kids start om 16.00 uur en om 20.30 uur is het moment suprême daar en zal het AmstelProms Concert op de evenementensteiger beginnen. Dan zal het AmstelProms orkest bestaande uit de orkesten van KnA Uithoorn en van Sursum Corda uit Aalsmeer, het AmstelProms koor van de Vocal Company en verschillende lokale solisten en muzikanten een wervelend programma presenteren.
 
Wij willen nog niet het gehele programma onthullen, maar wat dacht u van een aantal prachtige opera stukken, gezongen door fantastische lokale zangers en zangeressen afgewisseld met moderne popmuziek, gezellige walsjes en muziek die iedereen uit volle borst mee zal zingen:
De Carmina Burana (Oh fortuna) met ons schitterende koor
Nabucco (het slavenkoor) van Verdi
Een medley van Doe Maar nummers
De 9e Symphonie van Beethoven
Why tell me why van Anita Meijer
Barcelona van Freddie Mercury en Montserrat Cabellé
Het duet Zonder Jou zoals gezongen door Paul de Leeuw en Simone Kleinsma
Kortom, een heerlijke avond vol met muziek waar iedereen van kan genieten, gespeeld en gezongen door lokale muzikanten, zangers en zangeressen.
 
AmstelProms  kunt u gratis bezoeken. Geniet van heerlijke muziek, smakelijke tapas, fingerfood, drankjes en andere lekkernijen.
Tribuneplaatsen voor het beste zicht op het podium
Wilt u het concert goed kunnen zien en horen, reserveert u dan een tribuneplaats recht tegenover het podium met uitstekend zicht voor slechts 25 euro. U helpt dan tevens dit prachtige event mogelijk maken. 

Loterij
Ook dit jaar verkopen wij weer loten. Het geld wat verdiend wordt met de lotenverkoop zal worden ingezet om het geluid mooier en beter te laten klinken.
Loten kosten € 2,50 en deze kunt u nu al bestellen bij de koor- en orkestleden. Ook zullen de loten op de avond zelf verkrijgbaar zijn. Er zijn mooie prijzen te winnen; o.a. twee tickets van Transavia naar één van hun bestemmingen of een reischeque t.w.v. € 250,00.

Crowdfunding
Wilt u ons een extra hart onder de riem steken en wilt u dit project ondersteunen? Neem dan eens een kijkje op https://www.voordekunst.nl/ projecten/7502-amstelproms-18- klinkt-als-nooit-tevoren-1 
We hopen u allen te mogen begroeten tijdens AmstelProms 2018!