10e editie van het Amsterdamse Bos Golf

Op 30 Juni 2020 zou de 10e editie van het Amsterdamse Bos Golf “first Amsterdamse Rough Tournament” worden gespeeld. 

Helaas, zoals zo vele evenementen, kon ook dit evenement in 2020 niet plaatsvinden vanwege het coronavirus. Natuurlijk vinden de organisatoren, Rotary Club Aalsmeer-Uithoorn, dit heel erg jammer. Men was in januari alweer gestart met de voorbereidingen om u een mooi evenement te bieden.

 

I.p.v. 2020 wordt 2021 nu het lustrumjaar en men zou het geweldig vinden als ook U dan weer aanwezig zult zijn. Zet 29 juni 2021 alvast in uw agenda!

 

Voor de komende 3 jaar heeft Rotary Club Aalsmeer-Uithoorn besloten om de opbrengst van het toernooi te besteden aan FTP (Frontotemporale Dementie).  

De opbrengst van deze drie jaar komt volledig ten goede aan een nieuw onderzoek van Prof. Dr. J.C. van Swieten van het Erasmus MC in Rotterdam. Dit onderzoek richt zich vooral op de rol van ontstekingen in de hersenen bij erfelijke FTD. Een onderzoek waarbij hij zowel genetische FTD patiënten als hun gezonde familieleden gaat volgen. Dit bijzonder belangrijke werk wordt dus in 2021, 2022 en 2023 door het Amsterdamse Bos Golf ondersteund.

 

Men zal u voor het a.s. Amsterdamse Bos Golf 2021 uiteraard uitgebreid op de hoogte houden middels de vernieuwde website www.amsterdamsebosgolf.nl, Facebook, Instagram en LinkedIn.