Weekagenda VITA WELZIJN

Het evenement vindt plaats van 15 augustus 2016 t/m 19 augustus 2016

Vita restaurant. U kunt op elke maandag, woensdag en vrijdag genieten van een warme maaltijd. De warme maaltijd wordt verzorgt door ’t Oventje en vindt plaats in de Bilderdijkhof. Elke week hebben we een andere menukaart. Als u last heeft van een allergie laat dit ons van te voren weten en wij zorgen voor een aangepaste maaltijd. Kosten bedragen €5,- per maaltijd. Tijd: 12.00 uur tot 13.00 uur.

Kaarten maken en kleuren. Iedere maandag, tussen 13.30 – 15.30 uur, bent u welkom om deel te nemen aan deze activiteiten. Kosten: € 2,=

Huiskamergroep: Deze groep ouderen ontmoeten elkaar iedere woensdag van 10.00 – 13.00 uur in de Bilderdijkhof. U bent van harte welkom! Gezamenlijke koffie drinken, spelletjes doen en van een lunch genieten zijn vaste onderdelen van het programma. Kosten van deze ochtend €5,-.

De Bilderdijkhof is in juli en augustus open. Wij bieden u verschillende activiteiten. Voor de exacte activiteiten kunt u op de zomerflyer kijken in de Bilderdijkhof. Ook kunt u deelnemen aan de vakantie dagbesteding bij de Ontmoetingsgroep. Voor meer informatie over de Ontmoetingsgroep kunt u contact opnemen met Caroline Vrijbergen, 0297-533540.