St. Patrick’s Day in Poppodium P60!

Het evenement vindt plaats op 17 maart 2018

P60 wordt omgetoverd tot ‘Ierse Pub’
 
Schrik niet als je binnenkort een beschonken Ier in een groen pak tegen het lijf loopt. 17 maart is namelijk de dag dat de nationale feestdag van Ierland, Noord-Ierland, Montserrat en de Canadese provincies Newfoundland en Labrador uitbundig wordt gevierd. De boys & girls in green vieren dit elk jaar op deze dag ter nagedachtenis aan Sint-Patricius, oftewel de beschermheilige van het land. Deze speciale dag wordt uiteraard ook gevierd in P60!
 
Overal in Ierland wordt dit feest groots gevierd met openluchtconcerten, kermis, een grote optocht en een vuurwerkshow bij de rivier de Liffey in Dublin.
Ook in P60 besteden we hier aandacht aan in het café. Op zaterdag 17 maart is het namelijk ook St. Patricks Day in poppodium P60!
 
Deze avond wordt P60 omgebouwd tot een ware Ierse pub: er wordt zelfs Murphy ’s bier geschonken. St. Patricks Day kenmerkt zich natuurlijk door de groene kleur, vandaar dat iedereen die in het groen komt een gratis biertje krijgt! Daar komt ook nog eens bij dat de toegang geheel gratis is!
 
Zaterdag 17 maart // zaal open 17:30 // aanvang 19:30 // gratis