De Rick FM Sportzondag van 18 maart

Sport op Zondag komt zondag 18 maart vanuit de studio van Rick FM. Presentatie: Peter Brouwer, deze zondag bijgestaan door Frank van Agtmaal, die ook de techniek doet.
 
Met voorbeschouwingen van de wedstrijden Legmeervogels - AFC'34 (we bellen de trainer Michel Nok) en ROAC - KDO (Johan Stange schuift aan in de studio).  We blikken terug op Argon - De Jodan Boys van zaterdag, Marcus de Jong vertelt ons hoe het verliep daar. FC Blauw-Wit Beursbengels - AMVJ Voetbal: Dirk Landsaat vertelt hoe het verliep aan de Boelelaan in Amsterdam.
 
Verder uitslagen van het zaterdagvoetbal en het programma van het zondagvoetbal. Agenda overige sporten hoort u ook. Na 12.00 uur het nieuws wat er op tafel ligt. Hockey met Bart Smit. Hoe is het de dames en heren van Qui Vive vergaan. We bellen hem. Klaverjassen, bridge en schaken komen ter tafel. U leest: genoeg sport van 11.00 tot 13.00 uur
 
Van 14.00 tot 16.30 uur is er weer Het Tussendoortje. Live verslagen van de wedstrijden van Legmeervogels en KDO, RKDES en de tussenstand van de heren van Qui Vive presentatie Jeroen Könst.
 
De afsluiter van de Rick FM sportzondag is Hij Zit Erin, deze week gepresenteerd door Jaco Oosterlee, met technische en muzikale ondersteuning door Sjef van Vliet. In deze uitzending de terugblikken op de voetbalwedstrijden van KDO (met Raymond de Jong) en Legmeervogels (met Michel Nok). Verder hockey, handbal van Legmeervogels Dames 1, de sportagenda en het competitie-overzicht.
 
Dus stem af op Rick FM dan hoeft u niks te missen van uw club.
 
Heeft u nieuws over uw vereniging/club? Stuur het naar sport@rickfm.nl en u hoort het in onze sport programma's. De uitzendingen van Rick FM zijn overal te beluisteren via www.rickfm.nl en lokaal, 106.3 op FM en 99.0 op de kabel. Op de Rick FM-website kan de uitzending vanaf maandag ook teruggeluisterd worden via uitzending gemist.