Asfaltonderhoud Achterberglaan

wegenbouw.nl

Van begin tot ongeveer eind mei wordt de hoofdrijbaan van de Achterberglaan gedeeltelijk of geheel afgesloten in verband met werkzaamheden aan het asfalt. De werkzaamheden aan het asfalt en de fundering gaan 2 weken duren. Tot slot gaat de aannemer de parkeervakken herstraten. Deze werkzaamheden duren 1 week. 
 

Bereikbaarheid Achterberglaan voor gemotoriseerd verkeer
Naar gelang de werkzaamheden op de dag vorderen, wordt waar mogelijk de Achterberglaan vrijgegeven voor gebruik. Om de bereikbaarheid te garanderen worden er diverse doorsteken gemaakt voor gemotoriseerd verkeer om de wijk in en uit komen. De desbetreffende doorsteekjes worden direct geblokkeerd als u via de Achterberglaan de wijk uit kan rijden. Hoe u de wijk uit kan rijden zal overdag worden begeleid door verkeersbegeleiders. 
Tijdelijk parkeerverbod hoofdrijbaan Achterberglaan
Er wordt begin mei een tijdelijk parkeerverbod ingesteld langs de hoofdrijbaan van de Achterberglaan. Ongeveer twee weken vooraf wordt er kenbaar gemaakt wanneer het parkeerverbod ingaat door middel van bebording bij de betreffende parkeervakken. In de parallelweg van de Achterberglaan worden er tijdelijke extra parkeerplaatsen aangelegd in de berm ter compensatie.