Zondag 24 oktober van 10.00 tot 11.00 uur 'Uit de Kunst'.

Het evenement vindt plaats van 24 oktober 2021 t/m 27 oktober 2021

uithoorn - Het is oktober en dat betekent tijd voor de Duitse Oktoberfesten. Daarom gaat 'Uit de Kunst' zondag op de Duitse tour. Niet met Duitse schlagers, maar met bekende en minder bekende nummers van Duitse artiesten. Natuurlijk mogen Nena (99 Luftballons) en Peter Fox (Haus am See) niet ontbreken.
Ook Duitse filmtips, zoals Der Untergang, Goodbye Lenin en Honig im Kopf.
Daarnaast fijne muziek en de culturele agenda.

'Uit de Kunst', een gevarieerd programma vol met kunst en cultuur uit de Gemeente Uithoorn en de regio. We gaan wekelijks dieper in op onderwerpen als muziek, toneel, theater, boeken, koken, en beeldende kunst. Kortom alles op het gebied van cultuur.

Wekelijks maakt presentator Naomi Heidinga een actueel programma waarin deze onderwerpen belicht worden. Diverse gasten vertellen over hun passie. Ook houden we je op de hoogte van culturele evenementen in de regio. Heeft u tips voor 'Uit de Kunst'? Mail ze dan naar; naomi.heidinga@rickfm.nl

Je culturele zondag begint goed met 'Uit de Kunst' op Rick FM, elke zondag van 10.00 tot 11.00 uur en de herhaling op woensdagavond van 18.00 tot 19.00 uur. 


#uitdekunst #kunstencultuur #gemeenteuithoorn #rickfm