Zomerfeest Bovenkerk in teken van Olympische Spelen

Het evenement vindt plaats op 13 juli 2024

Op zaterdag 13 juli van 14:00 uur tot 19:00 uur verandert Bovenkerk voor één dag in een bruisend olympisch dorp. Iedereen is welkom om te genieten van het jaarlijks terugkerende zomerfeest in het Urbanuspark van Bovenkerk, die dit jaar in het teken staat van de Olympische Spelen.

Olympische activiteiten
Tijdens het zomerfeest kun je aan allerlei leuke en sportieve spellen meedoen, die je uitdagen en in beweging brengen. Van mini-Olympische wedstrijden tot creatieve spellen voor jong en oud, er is voor iedereen wel iets te doen.

Heel Bovenkerk Bakt
Tijdens het feest zullen er lokale talenten meedoen aan "Heel Holland Bakt". Je kunt de heerlijkste taarten en baksels proeven, die door hen zijn gemaakt.

Braderie en kraampjes
Op de braderie zullen er vele kraampjes staan met kleding, diverse bruikbare producten en leuke snuisterijen.

Of u nu meedoet aan de spellen of langs de kraampjes van de braderie struint, tussendoor zullen er heerlijke hapjes en drankjes verkrijgbaar zijn.

Optredens en entertainment
Een feest is geen feest als er geen muziek is. Laat je daarom verrassen door de vele optredens en live muziek die voor een feestelijke sfeer zorgen.

Barbecue
Sluit de dag af met een heerlijke buurtbarbecue. Er is een scala aan smakelijke gerechten voor zowel volwassenen als kinderen. Vergeet niet om je vooraf aan te melden via bpbovenkerk@gmail.com. De kosten zijn €10,- per volwassene en €5,- per kind.

Ga naar de website www.notabenebovenkerk.nl voor meer informatie over deze evenement. Voor als je zelf een kraam wilt huren of mee wilt doen aan “Heel Holland Bakt”.

 

Door redacteur Jolanda Koppenol