Zomerexpositie bij KunstRondeVenen

Het evenement vindt plaats van 04 juli 2024 t/m 31 augustus 2024

Kunstenaarsvereniging KunstRondeVenen zal in haar galerie aan De Lindeboom in Mijdrecht van 4 juli tot en met 31 augustus een overzichtsexpositie inrichten waar ongeveer twintig lokale kunstenaars aan zullen deelnemen. Bijna alle vormen van beeldende kunst zullen er te bewonderen zijn. De deelnemende kunstenaars zullen zelf regelmatig als gastvrouw of -heer aanwezig zijn. Enkelen zullen ook een workshop aanbieden of een demonstratie geven. De galerie zal zijn geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 12 tot 16 uur. Voor een workshop kunnen afwijkende tijden gelden.

Breed aanbod

De expositie toont een breed beeld van wat er zoal op het gebied van beeldende kunst in De Ronde Venen wordt gecreëerd. Er zullen tekeningen, schilderijen, mixed media werken, foto’s en collages worden geëxposeerd, maar ook driedimensionale kunst in de vorm van glasobjecten, keramiek en beelden. Zoals vermeld, kun je kunstenaars soms actief aan het werk zien of er wordt een workshop georganiseerd. Zo zullen Marian Blokker en Gerarda Demarteau je de gelegenheid bieden om zelf te experimenteren met de gelliplate. Dat is een druktechniek, waarbij zonder gebruik van een pers, monoprints kunnen worden gemaakt. Laat je uitdagen om je eigen creativiteit te ontwikkelen!


Informatie over demonstraties of workshops, zoals data en tijden, zullen in de etalage van de galerie, op www.kunstrondevenen.nl en op Facebook.com/KunstRondeVenen worden aangekondigd. Op de website vind je ook alle informatie over de vereniging en de aangesloten kunstenaars.

 

Bron: ingezonden bericht

Bewerkt voor Rick FM: Monique Musch