Zinderende Zomer Zing-in op zaterdag 15 juli in Mijdrecht.

Het evenement vindt plaats op 15 juli 2023

MIJDRECHT - De Zinderende Zomer Zingin begint een leuke traditie te worden. Een mooi moment om het zomergevoel te bezingen! Onder bezielende muzikale leiding van Uithoornse dirigent Ferdinand Beuse van de Vocal Company muziekproducties en op piano virtuoos begeleid door Kees van Zantwijk, gaan we er weer een mooie zomerse liedjesmiddag van maken.

Je hoeft geen zangervaring te hebben om lekker te kunnen meezingen.
Badkamerzangers, tuinzangers, beginnende en gevorderde zangers, iedereen is welkom.
We zingen zomerse liedjes die redelijk eenvoudig in korte tijd zijn mee te zingen.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging en een verwijzing naar een pagina waarop je de komende weken voorafgaand aan de Zing-in YouTube versies van de gezongen liedjes kunt beluisteren. Zo heb je al een beetje een idee wat we gaan zingen en kun je je extra verheugen. Aan het begin van de Zing-in ontvang je een boekje met alle teksten.

Vaste prik in de Zinderende Zomer Zing-in is de Brazil Medley met o.a. Copacabana, Can't take my eyes off of you en Sunny. Daarnaast zullen we dit keer ook Que Sera, sera en Ain't no mountain high enough, Brandend zand, DingeDong, Ik heb de zomer in mijn bol en meer vrolijk stemmende liedjes zingen.

We beginnen om 12.30 uur en sluiten om 17 uur af met een kort, informeel optreden voor geïnteresseerde vrienden en bekenden.
​Tussendoor pauzeren we natuurlijk een paar keer om de kelen weer even te smeren.

Aansluitend kun je meedoen met de Zinderende Zomer BBQ. Daar zijn ook vegetarische alternatieven voor op de grill.
​Eindtijd is 19.30 uur.

De zing-in locatie is ‘t Oude Parochiehuis, Bozenhoven 152,
3641 AJ, Mijdrecht.

Meer informatie over de kosten en inschrijving: opgave zingin