Zevenhoven on Wheels 2024

Het evenement vindt plaats van 13 september 2024 t/m 15 september 2024

Van vrijdag 13 september tot en met zondag 15 september verandert Zevenhoven in een centrum vol crossspektakel tijdens de gloednieuwe editie van Zevenhoven on Wheels 2024. Zet deze data dus alvast in je agenda, want dit wil je niet missen!

De Brommercross
Op vrijdag 13 september om 18:00 uur begint Zevenhoven on Wheel met de Brommercross. Met versierde brommers (max 50cc) en zelfbedachte teamnamen stijden teams van maximaal 2 deelnemers tegen elkaar tijdens een twee uur lange rit.

De Autocross
Zaterdag 14 september om 11:00 uur trapt de Autocross af. Een adembenemende race met auto’s uit verschillende klassen. Dit jaar kun je ook inschrijven voor de Bangerstox-klasse, naast de vertrouwde categorieën Dames, Sprinters en Jeugdklasse.

Motor- Quad- en Zijspancross
Zondag 15 september vanaf 10:00 uur staat in het teken van de Motor-, Quad- en Zijspancross. Een strijd vol spanning om de felbegeerde bekers bij de GP van Zevenhoven.

Muziek en Feest
Naast het crossgeweld is er natuurlijk ook volop feest in een sfeervolle feesttent kun je elke avond genieten van live muziek en DJ's:

Vrijdag 13 september vanaf 21:00 uur laten Boer Harm, Waterproof Shampoo en DJ Menzoo het weekend knallend beginnen.
Zaterdag 14 september vanaf 21:00 uur gaan Johnny & Gangsters of Love, DJ Menzoo, Wimsalabimshow en Hoken met de Heinoos voor een onvergetelijke avond zorgen.
Zondag 15 september vanaf 18:00 uur sluit De Hucksters het feestweekend swingend af.

Algemene Informatie
Zevenhoven on Wheels is een jaarlijks terugkerend evenement, mogelijk gemaakt door hun gewaardeerde sponsors en vele vrijwilligers. Het vindt plaats aan de Achterweg in Zevenhoven.

Inschrijven
Inschrijvingen voor de crossonderdelen verlopen via de website Zevenhoven on Wheels of via de Motoinside App.

Tickets voor zowel het dag- als avondprogramma zijn (binnenkort) verkrijgbaar via de vertrouwde webshop van JustTickets.

 


Door redacteur Jolanda Koppenol, foto van Arie Bon, fotograaf bij Zevenhoven on Wheels.