Zangeres Maan treedt op tijdens Polderfeest

Zangeres Maan treedt op tijdens Polderfeest. Dat heeft heeft het Feestcomité De Kwakel deze week bekendgemaakt. Na partycoverband Daredevils is de zangeres de tweede artiest die zal optreden tijdens dit populaire evenement.

 

Maan de Steenwinkel werd bekend toen ze in 2016 de zesde editie van tv-talentenjacht 'The Voice of Holland' wist te winnen. In 2017 bereikte haar single 'Blijf bij mij' plek twee in de Nederlandse Top 40, een jaar later scoorde ze met 'Hij is van mij' zelfs een nummer 1-hit. 

ENTHOUSIAST 'Dit voorjaar staat Maan met haar 'Waar ga je heen'-clubtour op diverse poppodia, maar de eerste zaterdag van augustus staat ze in de tent op het Polderfeest in De Kwakel', meldt het Feestcomité zelf enthousiast op zijn Facebook-pagina. Maan is na Daredevils de tweede artiest die bekend is gemaakt voor het evenement.

Polderfeest vindt dit jaar plaats van woensdag 31 juli tot en met zondag 4 augustus. Uiteraard staan bekende onderdelen als de Polderloop, het Polder Food Festival, de Zeskamp en de Familiedag op het programma. Het Feestcomité is nog op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Heb jij zin en tijd om de handen uit de mouwen te steken en te zorgen voor al die leuke feesten in De Kwakel? Stuur dan een berichtje naar info@polderfeest.nl.