Zangeres Maan op Vogelvrij Live

Het evenement vindt plaats van 05 juli 2019 t/m 06 juli 2019

De beste zangeres van Nederland, Maan, maakt vrijdag 5 juli haar opwachting tijdens Vogelvrij Live! De organisatie had de line-up eigenlijk nog even geheim willen houden, maar na al het positieve nieuws over Maan de afgelopen weken kon dit niet meer stil worden gehouden. Samen met onder andere Tino Martin belooft de eerste editie van Vogelvrij Live een gigantische knaller te worden.
 
 

De organisatie: “Wij zijn al lange tijd bezig met Maan en hebben haar al voor haar spectaculaire optredens in De Vrienden van Amstel Live in het geheim weten vast te leggen. Onze verjaardageditie moet een combinatie worden tussen het beste van 10 jaar Vogelvrij en het beste van nu. Met Maan, Josylvio en Tino Martin hebben we de drie beste artiesten uit hun genre alvast binnen! En er volgt nog heel veel meer…”
 
Op vrijdagavond kan je op Vogelvrij Live een feestavond verwachten met de beste live-artiesten van dit moment. De feestavond blijkt tot nu toe niet alleen in trek bij de reguliere Vogelvrije-doelgroep, maar vooral bij een grote groep “ervaren festivalgangers”. Op zaterdag kan je een festival verwachten zoals je van Vogelvrij gewend bent, de vetste DJ’s en live-acts van dit moment! Om de verjaardag goed te vieren heeft de organisatie voor beide dagen extra groot uitgepakt!
 
De tickets voor Vogelvrij Live en Vogelvrij Festival vliegen in recordtempo de deur uit. Alle vroegevogel tickets en extra voordelige weekenders zijn al voor de bekendmaking van Maan uitverkocht. Voor zowel de vrijdag als zaterdag zijn de reguliere tickets nu verkrijgbaar.
Check de website www.vogelvrij-festival.nl en social media kanalen voor het laatste nieuws en de eerste acts! Schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de exclusieve ticketacties.