Woensdag 26 juni is er een nieuwe Jeugdcarrousel

Foto: Rick FM

Woensdag 26 juni is er weer een nieuwe uitzending van Jeugdcarrousel. Een programma met leuke onderwerpen en interviews met gasten.

Het kinder-radioprogramma, voor en door kinderen op Rick FM, is er een keer per maand van 17.00 tot 18.00 uur.

De presentatie is deze keer door; Anna, Thijs, Iefke, Valerie en Kiki.

Wat komt er in het programma?
Op de Kunstroute Zijdelveld sprak Ria met Natascha over de Kunstlab de Bende. Een ontzettend leuk kinderactiviteiten centrum in Nieuwkoop. Ze maakten met 150 kinderen een uil.

Michel Rahn heeft als hobby het Repair Café Uithoorn, waar hij als vrijwilliger werkt. Waarom is dat leuk en wat repareren ze allemaal?

Harry Bakker is de gast om te vertellen over zijn beroep vrachtwagenchauffeur.

Astrid heeft weer een nieuwe knutseltip over een dromenvanger Eugenie de Bruijn is er ook weer met leuke Kinderactiviteiten en Kinderuitjes in Uithoorn en omstreken.

Er is ook tijd voor moppen en een leuk recept met aardbeien en balsamico azijn. Wil je deze uitzending terugluisteren klik dan op jeugdcarrousel

Meedoen en eerdere uitzendingen terugluisteren
Wil je een keer meedoen en iets te vertellen over je hobby, weet je een lekker bak of kookrecept? Of wil je meer weten over een bepaald beroep. Heb je ideeën? Stuur dan een mailtje (of vraag het je ouders), naar: carrousel.rickfm@gmail.com

Vermeld je naam, leeftijd en wat je zou willen doen in dit kinder-radioprogramma. Dan nodigen wij je uit om naar onze radiostudio in De Kwakel te komen. Volg jij de Facebookpagina Jeugdcarrousel Rickfm al?

Wil je vorige uitzendingen terugluisteren? Check dan onze Podcastpagina

Dit programma, ook voor volwassenen, is vanaf groep 6. Ze worden vanuit de huiskamer- radiostudio begeleid door Ria Tammer en Astrid van Zelst. Kees Hoogervorst doet de techniek.