Wijkcentrum Bilderdijkhof

UITHOORN -  Nieske Gunzel exposeert in Wijkcentrum Bilderdijkhof met dierenportretten in kleurpotlood. Komt u eens kijken, het is zeker de moeite waard.

Op maandagochtend (van 09:00 tot 11:30 uur) zijn de dames van de Brei- en Babbelgroep weer bij elkaar geweest en er wordt weer flink gebreid voor het goede doel (Zending over Grenzen brengt de truien, mutsen, dekentjes, sjaals en knuffels naar kansarme gezinnen, kinderen en ouderen in Oost-Europa).
Oproep: heeft u thuis nog bollen wol liggen waar u niks meer mee doet? De dames zijn er bijzonder blij mee. U kunt op maandagochtend de bollen afgeven bij het wijkcentrum en gezellig een kopje koffie met ons mee drinken.

Ook kunt u op de maandagmiddag tussen 13:30 en 15:30 uur weer in de Bilderdijkhof terecht om met elkaar wenskaarten te maken of om te kleuren in ons Knip- en Kleurcafé. Vanzelfsprekend wordt er ook gezellig en gezamenlijk een kopje thee (of koffie) gedronken.

De Eetclub: elke dinsdag koken twee vrijwilligers een drie gangen maaltijd: soep, hoofdgerecht en een toetje. Om 12:00 uur gaan we aan tafel. Wilt u ook mee eten? U kunt zich aanmelden tot uiterlijk maandag 14 februari 13:00 uur via tel. 0297 567 209. De maaltijd kost € 7,- p.p.

Elke woensdagochtend kunt u van 10:00 tot 12:00 uur naar de inloop komen voor een kopje koffie, een praatje, een luisterend oor. Wat dacht u van een potje sjoelen? Een spelletje rummikub? Een uurtje wandelen met een gezellig groepje van half 11 tot half 12? Misschien heeft u zelf nog ideeën voor activiteiten deze ochtend, graag horen wij van u en zien wij u langs komen.

Op maandagochtend is er Stoelhonkbal van 11:45 tot 12:45 uur, op maandagmiddag Meer Bewegen voor Ouderen van 13:00 tot 14:00 uur. Woensdagmiddag van 13:30 tot 15:00 uur is er Werelddansen en op donderdagochtend wordt er tussen 09:00 en 11:00 uur in 2 groepen aan Meer Bewegen voor Ouderen gedaan.

Ook wordt er op diverse dagdelen gebiljart. Voor het biljarten geldt dat het biljart vooraf gereserveerd moet worden en dat er maximaal 4 personen tegelijk in de biljartkamer zijn.


Heeft u interesse in één van bovenstaande activiteiten? Of lijkt het u leuk om zelf een activiteit op te zetten, heeft u een hobby die u graag met anderen zou willen delen? Waag er een telefoontje aan naar het wijkcentrum, 0297 567 209.