Werk in uitvoering Grift

UITHOORN - Op maandag 6 januari 2020 begint de aannemer met het verwijderen van de verharding van de Grift vanwege het vervangen van de rioleringen op de Grift, Grebbe, Gaastmeer en Grote Wielen. Om 7.00 uur zal er gestart worden met het verwijderen van de verharding. 

Bereikbaarheid Grift 
Vanaf 6 januari kan men niet overal parkeren, voornamelijk bij de lage huisnummers. De ondergrondse containers zijn open!

Ophalen van afval
Tijdens de werkzaamheden blijven de ondergrondse vuilcontainers in gebruik, behalve op de dag dat ook de ondergrondse vuilcontainer opnieuw op hoogte wordt aangebracht. De PMD en papierafval worden volgens het afhaalschema opgehaald, dit verandert niet. Indien noodzakelijk verzorgt de aannemer dat de minicontainers op een juiste locatie worden aangeboden.

Einddatum nog niet bekend
De einddatum is op dit moment moeilijk vast te stellen. Dat komt omdat de aannemer in fases werkt, de werkzaamheden weersafhankelijk zijn waardoor sommige werkzaamheden eerder of later klaar zijn, en wij het niet wenselijk achten dat het werk “open” ligt tijdens de kerstdagen. De aannemer houdt u op de hoogte van de vorderingen. Via onze website houden wij u op de hoogte.

Meer informatie
De werkzaamheden geven helaas hinder en overlast, maar we vragen uw begrip hiervoor. Heeft u vragen over deze werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met de uitvoerder, Robert van Ingen via het kantoor van J. van Ingen b.v. op telefoonnummer (0297) 344 322.

Voor overige vragen kunt u bellen met het Klant Contact Centrum van de gemeente op telefoonnummer (0297) 513 111.