Weer veel sport bij Rick FM op 21 oktober

De sportzondag bij Rick FM begint zondag 21 oktober om 11.00 uur met Sport & Co.
 
In het eerste uur de vijfde ronde van het zondagvoetbal. Vandaag is een echte derbydag. Legmeervogels speelt in de eerste klasse A thuis tegen sv Hoofddorp. Trainer Florian Wolf vertelt hoe het ervoor staat in het Uithoornse kamp. KDO reist af naar Rijpwetering, voor het duel tegen ROAC. Johan Stange blikt vooruit op deze wedstrijd. Zal KDO zich kunnen herpakken na het teleurstellende optreden tegen GDA? RKDES, koploper in 3Q1, reist af naar Roelofarendsveen, voor de wedstrijd tegen WVC. Jan van der Marel verzorgt de voorbeschouwing.
Verder in het eerste uur een terugblik op de eerste klasse A zaterdag, met daarin Argon en FC Aalsmeer. Ook Kijken we weer in de sportagenda. Wat staat er de komende dagen allemaal op het programma op de velden en in de zaal?
 
In het tweede uur veel verschillende onderwerpen. Ron Ferwerda komt langs en zal in gesprek gaan over het WK Volleybal voor dames en het lokale volleybal. Marga Kouw vertelt meer over Qua Kunst en Ambacht, dat volgende week weer gehouden wordt in De Kwakel en Jan Tilburgs doet het één en ander uit de doeken over de Kwakelse Veiling, die op zaterdag 27 oktober en 3 november wordt gehouden. Bart Smit zal een voorbeschouwing doen op de hockeywedstrijd van de heren van Qui Vive. Verder in dit uur de denksporten en als afsluiting de uitgaanstips.
 
Sport & Co wordt deze zondag gepresenteerd door Marga Kouw en Jan Tilburgs. De techniek is in handen van Monique Musch.
 
Van 14.00 tot 16.30 uur is er weer het Tussendoortje Live Sport. In deze uitzending is Chris Vermeij op De Randhoorn om verslag te doen van het duel tussen Legmeervogels en sv Hoofddorp. Cor Onderwater doet live verslag vanaf sportpark Hertogspark in Rijpwetering van de wedstrijd ROAC - KDO en Eppo Buskermolen is op sportpark Alkemade Oost in Roelofarendsveen bij de wedstrijd WVC - RKDES. Bart Smit is in Zeist bij de hockeywedstrijd Schaerweijde - Qui Vive in de promotieklasse heren. De presentatie en techniek van Het Tussendoortje worden verzorgd door Jeroen Könst.
 
Dus stem af op Rick FM dan hoeft u niks te missen van uw club.
Heeft u nieuws over uw vereniging/club? Stuur het naar sport@rickfm.nl en u hoort het in onze sport programma's.
De uitzendingen van Rick FM zijn overal te beluisteren via www.rickfm.nl en lokaal, 106.3 op FM en 99.0 op de kabel.
Op de Rick FM-website kan de uitzending vanaf maandag ook teruggeluisterd worden via uitzending gemist.