Warme klanken bij Jazz aan de Amstel

Het evenement vindt plaats op 26 januari 2020

UITHOORN - Zondag 26 januari zijn zanger/saxofonist Jonny Boston en zangeres/gitarist Astrid Akse speciaal te gast bij de januari editie van Jazz aan de Amstel. U kunt genieten van een muzikale middag bij Sjiek, met een bijzondere mix van jazz, country, soul en popmuziek. Onder leiding van singer/songwriter en presentatrice Shyla Zoet kunt u luisteren naar bekende Jazz standards, eigen songs en nieuwe versies van bekende liedjes.

Laat u meeslepen door de prachtige zang- en saxnoten van Britse Jonny Boston, die zijn sporen al meer dan verdiend heeft in binnen- en buitenland. Hij trad op met bekende artiesten en bands zoals de Pasadena Roof Orchestra, Roy Hargrove, Jamie Cullum en won de Yorkshire TV Young Jazz Player of the year award. Daarnaast speelt hij met zijn jazz gospel band Jonny & the Jazzuits en zijn Jonny Boston Quartet.

Daarnaast kunt u luisteren naar de warme klanken van de Groningse gitarist-zangeres Astrid Akse. Zij zong als achtergrondzangeres en speelde op vele podia met onder andere, Leonie Jansen, Do, Kasper van Koten, Xander de Buisonje, Freek de Jonge en heeft haar eigen trio McChicks met Phaedra Kwant en Tessa Boonkamp. Zij brachten samen de gelijknamige cd ‘McChicks’ uit.

Uw gastvrouw, presentatrice en zangeres Shyla Zoet, onder andere te horen in commercials op radio en televisie, werkte met vele nationale en internationale artiesten samen. Onder haar eigen naam bracht zij het album ‘Come Listen to me’ uit en onder de naam Sweet & Co, de EP ‘Listen 2 me’. Aan de EP werkte onder andere Amerikaanse toetsenist David Garfield en saxofonist Eric Marienthal mee. Zij schreef en produceerde dit album samen met Joos van Leeuwen. Van Leeuwen zal ook dit seizoen weer een aantal keren te beluisteren zijn op de piano en is daarnaast bekend als producer en toetsenist van vele artiesten en tv- programma’s, zoals Het Mooiste Liedje van Nederland, It Takes Two, Dancing on Ice, The Passion, Thank You for the Music en vele andere. 

Tijdens het 8e seizoen van Jazz aan de Amstel, nodigt Shyla vanaf november tot en met maart elke 4e zondag van de maand verschillende artiesten uit binnen- en buitenland uit, om met haar te musiceren. 

Jazz aan de Amstel is een initiatief van Shyla Zoet en Sjiek aan de Amstel. Door de variatie van artiesten, muziekkeuze en prettige sfeer is het elke keer weer verrassend en zeer toegankelijk voor een breed publiek. 

Neem ook eens een kijkje op de website van Jazz aan de Amstel. Hier vindt u nog meer informatie over dit seizoen, foto- en videomateriaal en geeft de website een impressie van de sfeer. www.jazzaandeamstel.nl

 
Locatie: Sjiek aan de Amstel, Marktplein 11 Uithoorn tussen 15.30-18.00 uur. Entree 5 euro. Zaal opent om 15.15u!

Let op: Deze keer geen tickets via de website. Kaarten zijn alleen verkrijgbaar bij binnenkomst.