Veel sport en informatie op zondag bij Rick FM

De sportzondag bij Rick FM begint zondag 10 november om 11.00 uur met Sport & Co.

In het eerste uur weer aandacht voor de voetbalwedstrijden van de regioclubs. Legmeervogels speelt een uitwedstrijd tegen FC Uitgeest. Trainer Roy van der Mije kijkt vooruit naar de wedstrijd, waarin Legmeervogels de goede lijn van vorige week hoopt door te trekken. Raymond de Jong beschouwt het duel tussen KDO en DIOS uit Nieuw-Vennep voor. Een belangrijk duel voor de Kwakelaars, die de punten hard nodig hebben. Jan van der Maarl zal uitgebreid vooruitblikken op de wedstrijd RKDES - Sporting Leiden. In dit uur ook de uitslagen en het programma van het zaterdagvoetbal. De sportagenda wordt doorgenomen. Wat staat er op het programma op de velden en in de zaal?

In het tweede uur zijn er twee gasten. Gerard de Veer is aanwezig namens UWTC. Gisteren deden drie leden van het UWTCX team mee aan het EK veldrijden in het Italiaanse Silvelle. Gerard komt vertellen over de behaalde resultaten. Frank Westerbos van Genesius is eveneens aanwezig om te vertellen over de toneelvereniging, het jubileum en de komende lunchvoorstellingen 'Eten wat de pot schaft'. Verder in dit uur de denksporten, de gemeentelijke mededelingen en de uitgaansagenda.

Sport & Co wordt gepresenteerd door Marga Kouw en Harry Hogerwerf. De techniek en de muziekkeuze worden verzorgd door Edwin Oud.

Tussen 14.00 en 16.30 uur is er weer een nieuwe aflevering van Het Tussendoortje Live Sport. Hierin zijn de rechtstreekse verslagen van de voetbalwedstrijden te horen. Chris Vermeij is op sportpark De Koog in Uitgeest, bij het duel FC Uitgeest - Legmeervogels. Jordan Smits doet aan de Vuurlijn in De Kwakel verslag van de wedstrijd KDO - DIOS en ook de wedstrijd RKDES - Sporting Leiden komt aan bod. Zonder Eppo, maar met deskundige vervanging. De presentatie, techniek en muziekkeus zijn in handen van Jeroen Könst.

Dus stem af op Rick FM dan hoeft u niks te missen van uw club.

Heeft u nog actuele info, uitgaantips, een verzoeknummer of vragen dan kunt u tijdens de uitzending bellen met 0297 540970, een mail sturen naar sport@rickfm.nl of twitteren op @RadioRickFM. Via de sociale media kunt u ons volgen op FB en Twitter.

De uitzendingen van Rick FM zijn overal te beluisteren via www.rickfm.nl en lokaal, 106.3 op FM en 99.0 op de kabel.

Op de Rick FM-website kan de uitzending vanaf maandag ook teruggeluisterd worden via uitzending gemist.