Veel sport bij Rick FM op zondag 26 september

Komende zondag is het wat de sport betreft weer volle bak bij Rick FM. Naast een goed gevulde editie van Sport & Co, keert vanaf vandaag ook Het Tussendoortje Live Sport weer terug van bijna een jaar weg geweest.

Tussen 11.00 en 13.00 uur is er weer een nieuwe aflevering van Sport & Co. De presentatie wordt verzorgd door Harry Hogerwerf en Marco Groothoff en de techniek en muziekkeuze door Monique Musch.

In het eerste uur volop aandacht voor de start van de voetbalcompetities. KDO en RKDES moeten echter nog een weekje wachten voordat ze mogen starten. Beide teams zitten in een competitie met 13 teams, waardoor er steeds een team vrij is. Zondag zijn dat dus meteen KDO en RKDES, maar er werd een oplossing gevonden in de vorm van een vriendschappelijke wedstrijd, afgelopen donderdag in Kudelstaart. Johan Stange vertelt erover. Legmeervogels opent het laatste seizoen op zondag vanmiddag in Hoofddorp, tegen de plaatselijke SV. Ton Pronk doet de voorbeschouwing op dit traditioneel lastige duel. Ook in dit uur een gesprek met Henk de Vries, van de AKU, met een beweegtip. Komende maanden is er in Sport & Co wekelijks een beweegtip over fietsen, zwemmen, wandelen of een beweegtip speciaal voor kinderen. Tenslotte is ook Eric Schouten, teammanager bij de Honkbal Heren 1 van Thamen te gast. De honkballers speelden afgelopen dinsdag tegen de nummer twee Domstad Dodgers en vrijdag tegen de Boekaniers (het opleidingsteam van de Amsterdam Pirates). Zaterdag was er een slowpitch toernooi voor bedrijven.

In het tweede uur een interview met Wouter Haremaker, aanvoerder van de Heren 1 van Qui Vive. Zij wonnen vorige week hun tweede competitiewedstrijd tegen Almere en moeten vandaag tegen Were Di uit Tilburg. Ook een gesprek met Tim de Vries van de UWTC en deelnemer aan de paralympische spelen in Tokio. We maken nader kennis met deze topsporter en willen natuurlijk weten hoe het hem vergaan is in Tokio

Er wordt ook weer een blik geworpen in de sportagenda. Wat staat er allemaal op het programma op het veld en in de zaal?

Met de start van de voetbalcompetities keert tussen 14.00 en 17.00 uur ook het Tussendoortje Live Sport weer terug, met het vertrouwde presentatieteam Jeroen Könst en Peter Brouwer. Verslaggever Chris Vermeij zal vanaf sportpark De IJvelden in Hoofddorp verslag doen van de wedstrijd SV Hoofddorp - Legmeervogels, die om 14.00 uur van start gaat. Voor Legmeervogels en Chris ook de start van het laatste seizoen Legmeervogels op zondag. Helaas nog geen KDO en RKDES vandaag, dus Cor Onderwater en Eppo Buskermolen mogen hun zondagmiddag nog even anders indelen. Vanaf volgende week zullen ook zij weer veelvuldig te horen zijn, mits alle duels doorgang kunnen vinden natuurlijk.

Dus stem af op Rick FM, dan blijft u volledig op het hoogte van het sportieve nieuws.

Heeft u nog actuele info, uitgaantips, een verzoeknummer of vragen dan kunt u tijdens de uitzending bellen met 0297 540970, een mail sturen naar sport@rickfm.nl of twitteren op @RadioRickFM. Via de sociale media kunt u ons volgen op Facebook en Twitter.