Uithoorn en De Kwakel enthousiast over Verkiezing onderneming van het jaar

Het evenement vindt plaats op 23 november 2023

Begin oktober 2023 is de website van de Verkiezing onderneming van het jaar voor Uithoorn en De Kwakel gelanceerd en nu al is dit initiatief een groot succes. Zo’n 50 bedrijven hebben inmiddels al bevestigd dat zij mee willen doen aan de eerste editie van deze verkiezing. De motivatie daarvoor is steeds verschillend. Net als de deelnemers.

Naast verschil in grote en kleine bedrijven, heel jong en al wat oudere ondernemers blijken Uithoorn en De Kwakel ook te beschikken over een grote diversiteit aan bedrijven. Niet alle bedrijven in Uithoorn en De Kwakel hebben een fysieke winkel en juist daarom is het leuk dat ook deze bedrijven mee doen aan de Verkiezing Onderneming van het Jaar. 

Vanwege het grote aantal aanmeldingen is nomineren niet meer mogelijk. Iedereen die interesse heeft in dit evenement kan via de website www.verkiezing-ovhj.nl tegen een kleine vergoeding een kaartje kopen voor de voorrondes in de Thamerkerk op 23 november 2023. En natuurlijk kan er vanaf 25 november 2023 gestemd worden op de publieksfavoriet.

Voor meer informatie over de Verkiezing en de deelnemende bedrijven zie www.verkiezing-ovhj.nl

 

Bron: ingezonden bericht

Bewerkt voor Rick FM: Monique Musch