Uit de Kunst op zondag 7 november, herhaling woensdag 9 november

Zondag 7 november van 10.00 tot 11.00 uur 'Uit de Kunst'. Interviews met Jos Rijnbeek van InUithoorn.nl en Gerard Lohuis, directeur van Poppodium P60 in Amstelveen.

InUithoorn.nl, voor en door Uithoornaars.
Jos Rijnbeek is een van mannen achter InUithoorn.nl. De Facebookpagina bestaat bijna tien jaar en heeft meer dan 4.300 volgers uit meer dan 30 landen. Het eerste bericht was op 23 november 2011. Op de website www.inuithoorn.nl staan meer dan 12.000 afbeeldingen, veel verhalen en ook video’s uit de historie van Uithoorn.

Poppodium P60 bestaat 20 jaar.
Er is nog een jubilaris, Poppodium P60 in Amstelveen bestaat 20 jaar. Met directeur Gerard Lohuis duiken we in de historie.
https://www.p60.nl/

Daarnaast natuurlijk fijne muziek en culturele tips. Heb je een leuk item voor Uit de Kunst? Stuur dan een mailtje naar naomi.heidinga@rickfm.nl

'Uit de Kunst', een gevarieerd programma vol met kunst en cultuur uit de Gemeente Uithoorn en de regio. We gaan wekelijks dieper in op onderwerpen als muziek, toneel, theater, boeken, koken, en beeldende kunst. Kortom alles op het gebied van cultuur.

Wekelijks maakt presentator Naomi Heidinga een actueel programma waarin deze onderwerpen belicht worden. Diverse gasten vertellen over hun passie. Ook houden we je op de hoogte van culturele evenementen in de regio.

Je culturele zondag begint goed met 'Uit de Kunst' op Rick FM, elke zondag van 10.00 tot 11.00 uur en de herhaling op woensdagavond van 18.00 tot 19.00 uur.

 

#uitdekunst #kunstencultuur #gemeenteuithoorn #rickfm