Thamen Jeugdweekend groot succes

Bijna 50 jeugdleden van Thamen namen in weekend van 14 september deel aan het jaarlijkse Jeugdweekend., wat gratis is voor alle kinderen,  en dat was een groot feest. De jeugdleden in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar konden twee dagen lang allerlei activiteiten ondernemen in steeds wisselende groepssamenstellingen, zodat de kinderen elkaar ook allemaal leren kennen.

Vrijdagmiddag werden eerst de tenten opgezet op het complex en daarna was het tijd om te eten. De avond stonden er allerlei spelletjes op het programma en de jeugd werd hierbij steeds fanatieker. De avond werd afgesloten met een vossenjacht. Na een heel kort nachtje voor sommige kinderen, en het ontbijt,  stond de ochtend in het teken van Slip ’n Slide, waarbij het mooie weer super goed uitkwam.

Rond de lunch ging de oudste groep naar huis. Want de middag stond in het teken van een ouder/kind-toernooi voor de kinderen van  6 t/m 12 jaar en daarin konden de kinderen laten zien dat zij echt veel beter konden honkballen/softballen/ beeballen dan hun ouders.

Rond 15.00 uur gingen de laatste kinderen na een fantastisch weekend naar huis.

 

Voor meer informatie inzake honkbal, softbal of beeball stuur een e-mail naar info@thamen.info en wij nemen contact met u op.