Sportuitzendingen zondag 15 mei

De sportuitzendingen van Rick FM beginnen zondagmorgen tussen 11.00 en 13.00 uur met Sport & Co. De presentatie wordt verzorgd door Wesley Koopman en Harry Hogerwerf. De techniek is in handen van Verena Ratterman. Deze uitzending wordt uitgezonden via de radiokanalen van Rick FM en RTV Amstelveen.

In het eerste uur de voorbeschouwingen op de voetbalwedstrijden, maar ook een terugblik op de duels van afgelopen donderdag. Ton Pronk van Legmeervogels kijkt terug op de uitwedstrijd bij DSOV van afgelopen donderdag en vooruit naar de thuiswedstrijd tegen SV Hoofddorp. Johan Stange van KDO doet de terugblik op de donderdagse wedstrijd KDO - Altior en kijkt alvast vooruit naar de uitwedstrijd in Bodegraven tegen ESTO. Jan van der Maarl van RKDES doet de nabeschouwing van VSV - RKDES en de voorbeschouwing van de wedstrijd RKDES - Nieuw West United, vanmiddag in Kudelstaart. De vierde gast in het eerste uur is Erik Otto, van de Dames 1 van Qui Vive, met een overzicht van de gespeelde en de te spelen duels van de Uithoornse dames, die prima meedraaien in de Eerste Klasse.

Het tweede uur begint met Linda van Reekum–de Beij, van honk- en softbalvereniging Thamen. Ze kijkt terug op de gespeelde wedstrijden van afgelopen week en vooruit naar alle andere activiteiten die deze weken bij Thamen plaatsvinden. Vervolgens een interview met Andy Verstelle, voorzitter van KDO en één van de trekkers van het Uithoorns Sportakkoord. De Uithoornse en Kwakelse sportparken doen mee aan de rookvrije generatie-award. Daar kan iedereen op stemmen. Andy vertelt er meer over. Vervolgens een gesprek over een veiling bij roei- en kanovereniging Michiel de Ruyter, bedoeld om geld in te zamelen om mee te kunnen doen aan de world games. Tenslotte is er een beweegtip van Marjorie Meijer, van zwembad de Waterlelie. De beweegtip is bestemd voor voor ouders die met hun kinderen in de vakantie het zwembad of de zee in willen duiken.

Tussendoortje Live Sport
Tussen 14.00 en 16.00 uur is er weer een aflevering van Het Tussendoortje Live Sport. Vanmiddag met Peter Brouwer en Jelmer Liesveld. Hans Heere doet op sportpark Randhoorn verslag van de wedstrijd Legmeervogels - Hoofddorp. Jordan Smits is aanwezig op sportpark ESTO in Bodegraven om de luisteraars op de hoogte te houden van alle gebeurtenissen tijdens de wedstrijd ESTO - KDO. Eppo Buskermolen zal op sportpark Calslagen in Kudelstaart verslag doen van de wedstrijd RKDES - Nieuw West United. Naast het live voetbal is er ook de sportagenda en veel muziek.

Dus stem af op Rick FM, dan blijft u volledig op de hoogte van het sportieve nieuws.

Heeft u nog actuele info, uitgaantips, een verzoeknummer of vragen dan kunt u tijdens de uitzending bellen met 0297 540970, een mail sturen naar sport@rickfm.nl of twitteren op @RadioRickFM. Via de sociale media kunt u ons volgen op Facebook en Twitter.