Rick FM Twitter feed
Deze week is John de Bever - Leve de Lol, de Rick FM Nederpop Tip! John is wekelijks te zien in zijn reality serie… twitter.com/i/web/status/1…
Sport & Co zondag 11-13 u. De laatste voetbalwedstrijden zijn gespeeld #SportenCo is gestart met de zomerprogramme… twitter.com/i/web/status/1…
Deze week is de single 'Tussen Jou en Mij' van Willem & Jan de Rick FM #NederpopTip! 🇳🇱📻🎤🎧🎼 #Waylon en #JanSmit he… twitter.com/i/web/status/1…
Sport & Co zondag 11-13 u. De laatste voetbalwedstrijden zijn gespeeld #SportenCo start de zomerprogrammering met… twitter.com/i/web/status/1…
Vandaag, in een heerlijk tropisch weekend, staan de programma’s van de Gouden Zaterdag op Rick FM in het teken van… twitter.com/i/web/status/1…
Morgen 18 juni, in een heerlijk tropisch weekend, staan de programma’s van de Gouden Zaterdag op Rick FM in het tek… twitter.com/i/web/status/1…
18 juni staan de programma’s van de Gouden Zaterdag in het teken van Summer Classics. Van ‘s morgens 8.00 tot ‘s a… twitter.com/i/web/status/1…
Deze week is de single #Kijkonsnou van #Metejoor en #Snelle de Rick FM #NederpopTip 🇳🇱📻🎤🎧🎼 Het is een zomers numme… twitter.com/i/web/status/1…
youtu.be/LB3Bi55zS80 rotonde Maximalaan, Laan van Meerwijk, Thamerlaan open voor verkeer. De brug naar Mijdrecht gaat 13 juni weer dicht.

Sportuitzending tijdens pinksterdagen

Tijdens het pinksterweekeinde is er weer veel sport bij Rick FM. De uitzendingen zijn op zondag en maandag.

Zondag 5 juni, tussen 11.00 en 13.00 uur is er weer Sport & Co. De presentatie wordt verzorgd door Jan Tilburgs en Monique Musch. Laatstgenoemde doet ook de techniek en de muziekkeuze.

In het eerste uur zijn er gesprekken met:
- Ton Pronk, trainer van Legmeervogels, over de laatste competitiewedstrijd op zondag, in Oudorp bij Kolping Boys. Legmeervogels staat nog steeds op de voorlaatste plek (nacompetitie), maar heeft een goed resultaat nodig, omdat rechtstreekse degradatie nog altijd op de loer ligt. Hekkensluiter ROAC speelt maandag tegen Hoofddorp en kan Legmeervogels nog passeren in de stand. Als het aan Ton Pronk ligt, zit hij maandag nog niet voor de laatste keer op de bank bij Legmeervogels, maar een spannende middag zal het zeker worden.
- Johan Stange van KDO. De Kwakelaars kregen, na een uitstekende serie wedstrijden, vorige week een flinke tik van DONK en spelen maandag de laatste competitiewedstrijd, thuis tegen Pancratius, waarmee het nog verwikkeld is in de strijd om de derde plaats. Een gelijkspel is voor KDO genoeg om derde te worden. In dat geval speelt KDO in de nacompetitie tegen een herkanser uit de eerste klasse. Bij verlies en een vierde plaats treft KDO de hoogst geklasseerde periodekampioen uit 2D (HVV of Wippolder). Al met al een boeiend slot van de competitie.
- Jan van der Maarl van RKDES. De Kudelstaarters verloren vorige week nipt van Sporting Martinus, dat daardoor kampioen werd. RKDES is door de nederlaag uitgeschakeld in de strijd om een nacompetitieplek en kan vrijuit voetballen. Maandag gaat het elftal van trainer Raymond de Jong op visite bij Spaarnwoude. Voor de Kudelstaarters is het meteen ook de laatste 'zondags'wedstrijd. Volgend seizoen zullen ze op zaterdag gaan spelen.
- Linda van Rekum – De Beij, voorzitter van honk- en softbalvereniging Thamen, over de gespeelde honk- en softbalwedstrijden. Wat hebben de teams gedaan?

In het tweede uur komen de volgende gasten aan het woord:
- Gidus Buisman van SPUK en Anne van der Duim van het Watersportverbond. Er komt weer een watersportevenement naar Uithoorn. SPUK is daarvan de initiatiefnemer en het Watersportverbond komt met haar programma 'Optimist on Tour' naar Uithoorn. Hoe het allemaal zit zullen Anne en Gidus vertellen.
- Eva van Ee, de survivalsportster. Ze was vorige maand ook in de uitzending en vertelde toens dat ze er alles aan ging doen om zich te plaatsen voor het Nederlands Survivalteam. De kwalificatiewedstrijd in Zandvoort is inmiddels achter de rug en hoe is het haar daar vergaan?
- Wielercoach Peter Zijerveld, over de verrichtingen van de regionale wielerprofs en een wielertip voor de fietsliefhebber.

Verder in deze uitzending de sportagenda. Wat staat er deze week allemaal op het programma op de velden en in de zaal? Natuurlijk ontbreekt ook de muziek niet.

Tussendoortje Live Sport op Tweede Pinksterdag
Maandag 6 juni, Tussen 14.00 en 17.00 uur, is er weer een aflevering van Het Tussendoortje Live Sport. Vanmiddag weer met Jeroen Könst en Peter Brouwer. Chris Vermeij reist af naar sportpark De Nollen in Oudorp (Alkmaar) om aldaar verslag te doen van de wedstrijd Kolping Boys - Legmeervogels. Cor Onderwater is aan de Vuurlijn in De Kwakel bij de wedstrijd KDO - Pancratius en Eppo Buskermolen zal vanaf sportpark Spaarndam de luisteraars op de hoogte houden van de gebeurtenissen in de wedstrijd Spaarnwoude - RKDES. Naast het live voetbal is er ook de sportagenda en veel muziek.

Dus stem af op Rick FM, dan blijft u volledig op de hoogte van het sportieve nieuws.

Heeft u nog actuele info, uitgaantips, een verzoeknummer of vragen dan kunt u tijdens de uitzending bellen met 0297 540970, een mail sturen naar sport@rickfm.nl of twitteren op @RadioRickFM. Via de sociale media kunt u ons volgen op Facebook en Twitter.