Sport en informatie op 15 december

De sportzondag bij Rick FM begint om 11.00 uur met Sport & Co.

In het eerste uur de voorbeschouwingen op de voetbalwedstrijden Legmeervogels - AGB (Alami Ahannach), DWS - KDO (Johan Stange) en VSV - RKDES (Jan van der Maarl). In dit uur ook de uitslagen en het programma van het zaterdagvoetbal. De sportagenda wordt doorgenomen. Wat staat er op het programma op de velden en in de zaal?

In het tweede uur zijn er gasten, de uitslagen van de denksporten, sportnieuws en als afsluiter de uitgaansagenda.

Sport & Co wordt gepresenteerd door Jan Tiburgs. De techniek wordt verzorgd door Edwin Oud en Verena Ratterman.

Tussen 14.00 en 16.30 uur is er weer een nieuwe aflevering van Het Tussendoortje Live Sport. Chris Vermeij is op sportpark De Randhoorn, bij Legmeervogels - AGB. Cor Onderwater is aanwezig op sportpark Spieringhorn in Amsterdam bij DWS - KDO en Eppo Buskermolen reist af naar sportpark Hofgeest in Velserbroek, om verslag te doen van de wedstrijd VSV - RKDES. De presentatie, techniek en muziekkeuze zijn in handen van Jeroen Könst.

Dus stem af op Rick FM dan hoeft u niks te missen van uw club.

Heeft u nog actuele info, uitgaantips, een verzoeknummer of vragen dan kunt u tijdens de uitzending bellen met 0297 540970, een mail sturen naar sport@rickfm.nl of twitteren op @RadioRickFM. Via de sociale media kunt u ons volgen op FB en Twitter.

De uitzendingen van Rick FM zijn overal te beluisteren via www.rickfm.nl en lokaal, 106.3 op FM en 99.0 op de kabel.
Op de Rick FM-website kan de uitzending vanaf maandag ook teruggeluisterd worden via uitzending gemist.