Sport & Co en Tussendoortje Live Sport 16 september

Het nieuwe sportseizoen bij Rick FM begint zondag 16 september met het programma 'Sport & Co'.
 
In deze uitzending blikken we in het eerste uur met Florian Wolf, trainer van Legmeervogels en KDO-leider Johan Stange terug op de bekerpoules waarin beide teams actief waren. Jan van der Marel kijkt namens RKDES vooruit naar de laatste poulewedstrijd van zondagmiddag, in Kudelstaart tegen Vijfdeklasser Kismet uit Utrecht. Verder komt in het eerste uur de sportagenda voorbij.
 
In het tweede uur aandacht voor het NK Kanopolo bij URKV Michiel de Ruyter. Nanda van den Berg vertelt er meer over. Bart Smit praat ons bij over de hockeyduels Overbos - Qui Vive (dames) en Laren - Qui Vive (heren). Verder in dit uur de denksporten en als afsluiting de uitgaanstips.
 
Sport & Co wordt gepresenteerd door Cor Onderwater en Harry Hogerwerf. De techniek wordt verzorgd door Frank van Agtmaal.
 
Van 14.00 tot 16. 30 uur is er weer het Tussendoortje Live Sport. In deze uitzending live het bekerduel voetbal RKDES - Kismet en de hockeywedstrijd Laren - Qui Vive. Uiteraard omlijst met veel muziek. De presentatie en techniek wordt verzorgd door Jeroen Könst.
 
Dus stem af op Rick FM dan hoeft u niks te missen van uw club.
Heeft u nieuws over uw vereniging/club? Stuur het naar sport@rickfm.nl en we vermelden het.
De uitzendingen van Rick FM zijn overal te beluisteren via www.rickfm.nl en lokaal, 106.3 op FM en 99.0 op de kabel.
Op de Rick FM-website kunnen de uitzendingen ook teruggeluisterd worden via uitzending gemist.