Sport bij Rick FM op zondag 26 mei

De sportzondag bij Rick FM begint zondag 26 mei om 11.00 uur met Sport & Co.

In de voetbalcompetities staan de laatste speelronden op het programma. Legmeervogels speelt huis tegen Velsen. De thuisploeg speelt nergens meer voor, maar voor Velsen kan het een gedenkwaardige middag worden. Bij een goed resultaat is het kampioenschap een feit en promoveert Velsen naar de Hoofdklasse. Trainer Florian Wolf, voor het laatst op de Uithoornse bank, blikt vooruit op dit duel. Johan Stange doet de voorbeschouwing op de wedstrijd GDA - KDO. De Kwakelaars moeten winnen en hopen op misstappen van enkele concurrenten om de nacompetitie te halen. Voor GDA is het duel het laatste op zondag, aangezien hun selectie op zaterdag gaat spelen. RKDES gaat in de derde klasse in Oegstgeest op bezoek bij ASC. Bij winst promoveren de Kudelstaarters naar de tweede klasse. Jan van der Maarl zal een vooruitblik geven op dit duel. Verder wordt de eerste klasse A zaterdag doorgenomen, met de centrale vraag: heeft FC Aalsmeer de nacompetitie voor klassebehoud kunnen ontlopen of volgt er nog een verlenging van het seizoen. De uitslagen van de denksporten komen ook in het eerste uur nog aan bod.

In het tweede uur komt Bart Smit aan de telefoon, om vooruit te kijken naar de hockeywedstrijden van de dames van Qui Vive, uit tegen Phoenix en van de heren van Qui Vive, thuis tegen HDM. Uiteraard wordt er ook weer ruimschoots aandacht besteed aan de KIKA Row. Aan de telefoon komt Mark Verwijs om te vertellen over de gebeurtenissen tijdens de etappe Venlo - Nijmegen - Arnhem. Er wordt ook gebeld met Frans van Heteren, hij zal van alles vertellen over de poeloversteek zwemmen in Aalsmeer. Verder komt in de uitzending het sportnieuws langs, alsmede de sportagenda: wat is er te doen op de velden en in de zaal? De uitgaansagenda vormt ook vandaag weer de afsluiter van de uitzending. Luisteraars die tips hebben of een verzoeknummer willen aanvragen, kunnen een mail sturen naar sport@rickfm.nl, twitteren op @RadioRickFM of bellen: 0297 540970.

Sport & Co wordt gepresenteerd door Jim Voorn en Marga Kouw. De techniek en de muziekkeuze zijn in handen van Frank Logger.

Tussen 14.00 en 16.30 uur is er een nieuwe aflevering van Het Tussendoortje Live Sport, met verslagen vanaf de velden. Chris Vermey doet vanaf De Randhoorn verslag van het duel tussen Legmeervogels en Velsen. Cor Onderwater reist af naar sportpark Madestein in Loosduinen (Den Haag) om de luisteraars op de hoogte te houden van de gebeurtenissen tijdens het duel GDA - KDO en Eppo Buskermolen is op sportpark Overveer in Oegstgeest bij het belangrijke duel ASC - RKDES. Bart Smit doet aan de Vuurlijn verslag van het hockeyduel Qui Vive - HDM. De presentatie, techniek en muziekkeuze worden verzorgd door Jeroen Könst, bijgestaan door Peter Brouwer.


Dus stem af op Rick FM dan hoeft u niks te missen van uw club.

Heeft u nieuws over uw vereniging/club? Stuur het naar sport@rickfm.nl en u hoort het in onze sport programma's.

De uitzendingen van Rick FM zijn overal te beluisteren via www.rickfm.nl en lokaal, 106.3 op FM en 99.0 op de kabel.

Op de Rick FM-website kan de uitzending vanaf maandag ook teruggeluisterd worden via uitzending gemist.