Sport bij Rick FM op zondag 24 februari

De sportzondag bij Rick FM begint zondag 24 februari om 11.00 uur met Sport & Co.

De twaalfde speelronde van de voetbalcompetities staat op het programma. Deze ronde werd eerder op 16 december in z'n geheel afgelast vanwege de sneeuw. Hiervan is komende zondag geen sprake en dus kan de bal gaan rollen. In de eerste klasse A speelt Legmeervogels wederom thuis. DSOV uit Vijfhuizen is de tegenstander Trainer Florian Wolf zal de voorbeschouwing doen. Johan Stange blikt vooruit op het duel TAC'90 - KDO in Den Haag. Kan KDO de koploper de eerste nederlaag van het seizoen toebrengen? Ook Jan van der Maarl mag na enkele weken absentie weer voorbeschouwen. RKDES start in de derde klasse Hoog de strijd om promotie met een uitwedstrijd bij Nicolaas Boys in Nieuwveen. Op 23 september vorig jaar wist RKDES deze wedstrijd in 3Q1 nog met 0-2 te winnen. Een zelfde resultaat zal in het Kudelstaartse kamp zeer gewenst zijn. Verder wordt er in dit uur teruggekeken op de uitslagen en de stand van de zaterdag eerste klasse A, met speciale aandacht voor de wedstrijden van FC Aalsmeer (thuis tegen Zwaluwen'30) en Argon (thuis tegen Roda'46). De sportagenda wordt doorgenomen. Wat is er te doen op de velden en in de zaal?

In het tweede uur is er sportnieuws en de uitslagen van de denksporten. Nico Kuipers en Leo Bakker van Schaats Trainingsgroep VZOD zijn te gast in de studio. Zij zullen het één en ander komen vertellen over het schaatsen en wellicht ook over de andere activiteiten binnen de groep. De uitgaansagenda vormt de afsluiter van de uitzending.

Sport & Co wordt gepresenteerd door Cor Onderwater en Harry Hogerwerf. Monique Musch verzorgt de techniek en de muziek.

Tussen 14.00 en 16.30 uur is er een nieuwe aflevering van Het Tussendoortje Live Sport. Chris Vermeij zal de luisteraars vanaf sportpark De Randhoorn op de hoogte houden van de wedstrijd Legmeervogels - DSOV en Cor Onderwater spoedt zich naar sportpark De Verlichting, aan de Roemer Visscherstraat in Den Haag, om verslag te doen van het duel TAC'90 - KDO. Eppo Buskermolen is aanwezig op sportpark Nicolaas Boys in Nieuwveen, bij de wedstrijd Nicolaas Boys - RKDES.

Het Tussendoortje Live Sport wordt gepresenteerd door Peter Brouwer. De techniek en muziekkeuze worden gedaan door Frank van Agtmaal.

Dus stem af op Rick FM dan hoeft u niks te missen van uw club.

Heeft u nieuws over uw vereniging/club? Stuur het naar sport@rickfm.nl en u hoort het in onze sport programma's.
De uitzendingen van Rick FM zijn overal te beluisteren via www.rickfm.nl en lokaal, 106.3 op FM en 99.0 op de kabel.
Op de Rick FM-website kan de uitzending vanaf maandag ook teruggeluisterd worden via uitzending gemist.