Sport bij Rick FM op zondag 20 januari

De sportzondag bij Rick FM begint zondag 20 januari om 11.00 uur met Sport & Co.
 
Na een winterstop van enkele weken, beginnen zondag de amateurvoetbalteams aan het vervolg van de competitie. Speelronde 13 staat op het programma. Legmeervogels speelt meteen een belangrijk duel. In Amsterdam is hekkensluiter Zeeburgia de tegenstander. Legmeervogels heeft zes punten meer en kan bij winst afstand nemen van de onderste regionen. Trainer Florian Wolf vertelt hoe de zaken ervoor staan in het Uithoornse kamp en blikt vooruit op het duel. Johan Stange zal zijn licht laten schijnen over het thuisduel van KDO tegen Laakkwartier en Jan van der Maarl kijkt vooruit naar de wedstrijd tussen Bernardus en RKDES in Hazerswoude-Rijndijk. Er wordt ook teruggeblikt op de hervatting van de eerste klasse A zaterdag. Argon speelde uit bij FC Breukelen en FC Aalsmeer ging in Broek op Langedijk op bezoek bij BOL. Verder wordt in het eerste uur de sportagenda weer doorgenomen. Wat is er te doen op de velden en in de zaal?
 
In het tweede uur zijn Walter Busse en Cock Lek te gast. Zij zijn van Groengroep Uithoorn en zullen hier uitgebreid over vertellen. Verder is er het sportnieuws, uitslagen van de denksporten en als afsluiting de uitgaansagenda.
 
Sport & Co wordt gepresenteerd door Cor Onderwater en Harry Hogerwerf. De techniek en de muziekkeuze worden verzorgd door Harry Bakker.
 
Terug van de winterstop is Het Tussendoortje Live Sport, tussen 14.00 en 16.30 uur. Hans Heere is op sportpark Middenmeer in Amsterdam om verslag te doen van Zeeburgia - Legmeervogels. Cor Onderwater verruilt de studio voor zijn hokje langs de lijn aan de Vuurlijn in De Kwakel en vertelt alles over de wedstrijd tussen KDO en Laakkwartier en Eppo Buskermolen doet verslag vanaf de Sweelincklaan in Hazerswoude-Rijndijk bij de wedstrijd Bernardus - RKDES. De presentatie, techniek en muziekkeuze worden verzorgd door Jeroen Könst.
 
Dus stem af op Rick FM dan hoeft u niks te missen van uw club.
Heeft u nieuws over uw vereniging/club? Stuur het naar sport@rickfm.nl en u hoort het in onze sport programma's.
De uitzendingen van Rick FM zijn overal te beluisteren via www.rickfm.nl en lokaal, 106.3 op FM en 99.0 op de kabel.
Op de Rick FM-website kan de uitzending vanaf maandag ook teruggeluisterd worden via uitzending gemist.