Sport bij Rick FM op zondag 17 maart

De sportzondag bij Rick FM begint zondag 17 maart om 11.00 uur met Sport & Co.

In de competities van Legmeervogels en KDO staat zondag de negentiende speelronde op het programma. Legmeervogels speelt thuis tegen FC Uitgeest. Trainer Florian Wolf blikt vooruit en vertelt hoe de zaken ervoor staan in zijn selectie. Johan Stange doet de voorbeschouwing op de wedstrijd HVV - KDO, die vanmiddag wordt gespeeld in Den Haag. Jan van der Maarl kijkt vooruit naar het derde klasseduel tussen RKDES en het Rotterdamse Blijdorp, dat in Kudelstaart wordt afgewerkt. Verder wordt het programma van de derde klasse Laag C, met FC Aalsmeer (dat in Den Haag op bezoek gaat bij GSC ESDO) doorgenomen en wordt er teruggekeken op de uitslagen en de stand van de eerste klasse A zaterdag. FC Aalsmeer speelde in en tegen Huizen en Argon ontving hekkensluiter Victoria. De sportagenda wordt doorgenomen: wat is er te doen op de velden en in de zaal?

In het tweede uur is er het sportnieuws en de uitslagen van de denksporten. Te gast in de studio zijn Corrie Compier en Aad Stolwijk van zanggroep The Bridges uit De Kwakel. Zij komen uitgebreid vertellen over het 50-jarig jubileum op zaterdag 23 maart in de kerk St. Jans Geboorte in De Kwakel. Bart Smit kijkt vooruit op de hockeyduels van Qui Vive die zondagmiddag op het programma staan. De uitgaansagenda vormt de afsluiter van de uitzending.

Sport & Co wordt gepresenteerd door Cor Onderwater en Berry Verlaan. De techniek en de muziekkeuze zijn in handen van Edwin Oud.

Tussen 14.00 en 16.30 uur is er een nieuwe aflevering van Het Tussendoortje Live Sport. Chris Vermeij doet vanaf De Randhoorn verslag van de wedstrijd Legmeervogels - FC Uitgeest. Cor Onderwater is op het Koninklijke sportpark De Diepput in Den Haag, bij de wedstrijd HVV - KDO en Eppo Buskermolen op sportpark Calslagen in Kudelstaart bij RKDES - Blijdorp. Bart Smit vertelt alles over de hockeywedstrijd van de heren van Qui Vive. De presentatie, techniek en muziekkeuze zijn in handen van Jeroen Könst.

Dus stem af op Rick FM dan hoeft u niks te missen van uw club.

Heeft u nieuws over uw vereniging/club? Stuur het naar sport@rickfm.nl en u hoort het in onze sport programma's.

De uitzendingen van Rick FM zijn overal te beluisteren via www.rickfm.nl en lokaal, 106.3 op FM en 99.0 op de kabel.

Op de Rick FM-website kan de uitzending vanaf maandag ook teruggeluisterd worden via uitzending gemist.