Sport bij Rick FM op zondag 17 februari

De sportzondag bij Rick FM begint zondag 17 februari om 11.00 uur met Sport & Co.

De zeventiende speelronde van de voetbalcompetities staat op het programma en in het eerste uur zijn de voorbeschouwingen te horen. Legmeervogels gaat, thuis tegen AFC'34 uit Alkmaar, voor de vierde overwinning op rij. Trainer Florian Wolf kijkt vooruit op deze wedstrijd. KDO speelt in Sassenheim tegen Teylingen en gaat proberen de volle buit mee te nemen naar De Kwakel. Johan Stange vertelt hoe de zaken ervoor staan in het Kwakelse kamp. RKDES komt zondag opnieuw niet in actie. De Kudelstaarters zijn in afwachting van de definitieve indeling en het programma van de promotiepoule. Dit zal de komende week bekend worden. Het zaterdagvoetbal wordt ook weer doorgenomen en er wordt teruggeblikt op de prestaties van FC Aalsmeer (uit bij CSW) en Argon (uit bij WV-HEDW). De sportagenda wordt doorgenomen. Wat is er te doen op de velden en in de zaal?

In het tweede uur is er sportnieuws en de uitslagen van de denksporten. Te gast in de studio is Winfried Achterberg, voorzitter van Toneelvereniging De Opregte Amateur uit De Hoef. Hij vertelt het eén en ander over de aankomende voorstelling 'Ja Zuster, Nee Zuster'. De uitgaansagenda vormt de afsluiter van de uitzending. Natuurlijk is er ook weer veel (lente)muziek te horen.

Sport & Co wordt gepresenteerd door Jim Voorn. De techniek en muziekkeuze worden verzorgd door Harry Bakker.

Tussen 14.00 en 16.30 uur is er een nieuwe aflevering van Het Tussendoortje Live Sport. Chris Vermeij zal de luisteraars vanaf sportpark De Randhoorn op de hoogte houden van de wedstrijd Legmeervogels - AFC'34 en Cor Onderwater reist af naar sportpark Roodemolen in Sassenheim om verslag te doen van het duel Teylingen - KDO. De presentatie en techniek van Het Tussendoortje Live Sport zijn in handen van Jeroen Könst.

Dus stem af op Rick FM dan hoeft u niks te missen van uw club.

Heeft u nieuws over uw vereniging/club? Stuur het naar sport@rickfm.nl en u hoort het in onze sport programma's.

De uitzendingen van Rick FM zijn overal te beluisteren via www.rickfm.nl en lokaal, 106.3 op FM en 99.0 op de kabel.

Op de Rick FM-website kan de uitzending vanaf maandag ook teruggeluisterd worden via uitzending gemist.