Sport bij Rick FM op zondag 16 december

De sportzondag bij Rick FM begint zondag 16 december om 11.00 uur met Sport & Co.
 
In het eerste uur aandacht voor de twaalfde ronde van de voetbalcompetities (het laatste volledige programma in 2018). Legmeervogels speelt op eigen veld tegen DSOV uit Vijfhuizen. Trainer Florian Wolf zal de voorbeschouwing van deze wedstrijd verzorgen. Johan Stange blikt vooruit op het duel tussen TAC'90 (de koploper in 2C) en KDO. RKDES is vandaag vrij. Verder in het eerste uur een terugblik op de eerste klasse A zaterdag. Argon ontving aan de Hoofdweg in Mijdrecht het Amsterdamse AFC en FC Aalsmeer nam het aan de Beethovenlaan in Aalsmeer op tegen koploper ARC uit Alphen aan den Rijn. De sportagenda wordt ook weer doorgenomen. Wat staat er de komende dagen allemaal op het programma op de velden en in de zaal? Ook zijn in het eerste uur Berry Groen en Nicole te gast. Zij komen iets vertellen over het aankomend ALS toernooi.
 
In het tweede uur zijn er weer twee gasten: Frank van Holland over de Rick FM Quiznight en Silvia Bocxe over de nieuwjaarsduik voor KiKaRow, die op 1 januari 2019 georganiseerd wordt door de URKV Michiel de Ruyter. Ook zullen dit uur de uitslagen van de denksporten voorbij komen. We sluiten het tweede uur af met de uitgaantips voor de komende week in Uithoorn en De Kwakel.
 
Sport & Co wordt deze zondag gepresenteerd door Jim Voorn en Marga Kouw. De techniek wordt verzorgd door Monique Musch.
 
Van 14.00 tot 16.30 uur is er weer het Tussendoortje Live Sport. In deze uitzending doet Chris Vermeij vanaf sportpark De Randhoorn verslag van de wedstrijd Legmeervogels - DSOV en reist Cor Onderwater af naar Den Haag om op Sportpark De Verlichting verslag te doen van het duel TAC'90 - KDO. De presentatie van Het Tussendoortje is in handen van Jeroen Könst. Hij doet ook de techniek en muziekkeuze.
 
Dus stem af op Rick FM dan hoeft u niks te missen van uw club.
Heeft u nieuws over uw vereniging/club? Stuur het naar sport@rickfm.nl en u hoort het in onze sport programma's.
De uitzendingen van Rick FM zijn overal te beluisteren via www.rickfm.nl en lokaal, 106.3 op FM en 99.0 op de kabel.
Op de Rick FM-website kan de uitzending vanaf maandag ook teruggeluisterd worden via uitzending gemist.