Sport & Co op zondag 5 juli

Komende zondag staat van 11.00 tot 13.00 uur een nieuwe aflevering van Sport & Co op het programma.

In het eerste uur is Eric Schouten van Thamen honkbal te gast. Hij vertelt over de start van het seizoen. Vandaag spelen de Uithoornse heren een oefenduel, uit tegen The Hawks, aan de Krommedijk in Dordrecht. De nieuwe trainer van Qui Vive heren-1 Tomek Kotulski, oud Pools international komt kennismaken. Gerard van de Veen van UWTC praat over de voorbereidingen van de veldrijders van UWTC.

In het tweede uur zijn te gast Joke Daams en Ad Bocxe van restaurant Leenders dat na bijna 135 jaar de deuren gesloten heeft. Albert Blommestijn van het Feestcomité De Kwakel komt ook aan het woord. Wat zijn de plannen rond de Kwakelse Kermis? Wat gebeurt er met de optocht? Kan dat wel in De Kwakel 1,5 meter kermis? Andy Verstelle komt bijpraten over het sportakkoord, waar ook weer mee wordt begonnen.

De presentatie wordt verzorgd door Jan Tilburgs en Edwin Oud. De techniek is in handen van Verena Ratterman.

Dus stem af op Rick FM, dan hoeft u niks te missen van het (sportieve) nieuws uit uw gemeente.

Heeft u nog actuele info, uitgaantips, een verzoeknummer of vragen dan kunt u tijdens de uitzending bellen met 0297 540970, een mail sturen naar sport@rickfm.nl of twitteren op @RadioRickFM. Via de sociale media kunt u ons volgen op FB en Twitter.

De uitzendingen van Rick FM zijn overal te beluisteren via www.rickfm.nl en lokaal, 106.3 op FM en 99.0 op de kabel.

Op de Rick FM-website kan de uitzending vanaf maandag ook teruggeluisterd worden via uitzending gemist.