Sport & Co op zondag 13 juni

Tussen 11.00 en 13.00 uur is er weer een nieuwe aflevering van Sport & Co. De presentatie wordt verzorgd door Jan Tilburgs en de techniek en muziekkeuze door Monique Musch.

In het eerste uur zijn er gesprekken met:
- Andy Verstelle, van het sportakkoord Uithoorn, over de nieuwe projecten die zijn uitgekozen om gefinancierd te worden uit het budget van het Sportakkoord.
- Ilse Köpping van het Watersportverbond, over het waterevenement Optimist On Tour, dat de komende week bij Roei- en kanovereniging Michiel de Ruyter wordt gehouden.
- Henk de Vries van de wandelafdeling van de AKU, met de vaste wandeltips, een mooie wandeling in de buurt en een verrassende muziekkeuze.
- Gymleraar en AKU trainer Tim Verlaan, met de wekelijkse beweegtip voor kinderen.

In het tweede uur zijn er interviews met:
- Gerard de veer van UWTC, over de eerste jeugdwedstrijden en de recente zeges van Jetze Plat en Lorena Wiebes.
- Robbert Fasen van de Tennisclub Uithoorn, over het reilen en zeilen binnen de vereniging.
- Jos Lakerveld van de AKU, over de 33e Polderloop, die in juli gehouden wordt.
- Marco Bragonje. Hij organiseert half augustus een voetbal driedaagse op de velden van KDO.

Dus stem af op Rick FM, dan blijft u volledig op het hoogte van het (sportieve) nieuws.

Heeft u nog actuele info, uitgaantips, een verzoeknummer of vragen dan kunt u tijdens de uitzending bellen met 0297 540970, een mail sturen naar sport@rickfm.nl of twitteren op @RadioRickFM. Via de sociale media kunt u ons volgen op Facebook en Twitter.

De uitzendingen van Rick FM zijn overal te beluisteren via www.rickfm.nl en lokaal, 106.3 op FM en 99.0 op de kabel. Op de Rick FM-website kan de uitzending vanaf maandag ook teruggeluisterd worden via uitzending gemist.