Sponsorwandeltocht verhuizing inloophuis 't Anker

Het evenement vindt plaats op 07 juli 2018

Op 7 juli a.s. is de 2e editie van De 12 uur van De Ronde Venen, een sponsorwandeltocht om geld in te zamelen voor de verhuizing van Inloophuis ’t Anker. ’t Anker maakt nu gebruik van de kantine van Argon. In de avonden kan het Anker bijna niet terecht en ook in het weekend is het hier vol met voetballers. Het Inloophuis wil ook graag werkende mensen met kanker een plek bieden, maar kan dat nu niet. Zicht op een nieuwe plek is er. Het Inloophuis heeft haar oog laten vallen op de Trekvogel, een basisschool die in de zomer leegkomt. Met een aantal anderen maatschappelijke organisaties zouden ze graag gebruik maken van deze nieuwe meer toegankelijke plek.
 

VERHUIZING IN ZICHT
Maar om te kunnen verhuizen heeft ’t Anker geld nodig, de stichting heeft namelijk geen inkomsten anders dan uit sponsoring. Vandaar dat de 12  uur van DRV wordt georganiseerd. Inmiddels hebben een flink aantal teams zich gemeld om mee te lopen. Allemaal met een eigen reden maar vaak ook omdat ze in hun directe omgeving iemand kennen met kanker. Speciaal daarom sluiten we de 12 uur van DRV af met de Lichtjesronde, tijdens deze laatste ronde is het hele parcours verlicht met kaarsjes en gedenken we bijvoorbeeld iemand die je inspireert of iemand die is ontvallen door de ziekte kanker, iemand die ziek is of iemand die aan het genezen is. Een heel bijzondere mooie afsluiting van een prachtige dag voor een goed doel

MEE WANDELEN IS OOK GEWOON HEEL GEZELLIG
We starten om 10.00 uur en wandelen door tot 22.00 uur.  Iedereen kan meelopen. Je wandelt in een team en kunt elkaar steeds afwisselen. Na een ronde van ongeveer 700 meter kom je op het feestterrein met per team een picknick tafel, er is muziek en gezelligheid. Er is een bar en er staan foodtrucks met heerlijke koffie, lekker eten zoals tosti’s, hamburgers en sateh en ook aan de kinderen is gedacht met een groot springkussen. Dus ook voor de niet-wandelaars is er genoeg te doen. Daarnaast zijn er de hele dag optredens van allerlei artiesten. Wandel mee met je hele familie, sportclub, school, vereniging, bedrijf, laat je sponsoren en help mee de verhuizing van ’t Anker mogelijk te maken.

HOE KUN JE JE AANMELDEN?
Op de website www.de12uurvandrv.nl vind je een aanmeldformulier, we zoeken een teamcaptain en minimaal 9 extra lopers, meer mag ook natuurlijk! Gedurende de dag kunnen mensen bij je team aansluiten, als ze maar een tientje bijdragen. Dan krijgen ze ook een bandje om mee te kunnen lopen. Weet je nog niet alle namen maar wil je zeker zijn dat je team kan meedoen stuur dan vast een mail naar aanmelden@de12uurvandrv.nl Dan houden we je op de hoogte van alle laatste info en kunnen we voor jouw team een donatie actie opstarten via Facebook.