Speciale Sinterklaas film met prijsvraag

AMSTELLAND - Sinterklaas Uithoorn is een initiatief van de winkeliersverenigingen van Uithoorn en de Kwakel.
De winkeliersverenigingen Zijdelwaard, Amstelplein, het Oude dorp en de Kwakel hebben de handen ineengeslagen en zijn gekomen met het idee voor een Sinterklaasfilm met Sinterklaas en de winkeliers in de hoofdrol.

Dit jaar kan de Sint niet met de boot aanmeren in Uithoorn. Hoofdpiet dacht: ‘als we toch niet aanmeren, dan hebben we ook geen cadeautjes nodig’. Gelukkig is de Sint de avond voor de intocht al in Uithoorn. Voor 7 uur de volgende ochtend moeten alle cadeautjes er zijn. Immers, óf álle kinderen een cadeautje of niemand.

Kunnen de winkeliers van Uithoorn en de Kwakel het Sinterklaasfeest redden?

Zaterdag 13 november is de film "De vergeten pakjes van Uithoorn" te zien op de onderstaande website. Op de website staat ook informatie over een prijsvraag. WIN een Meet & Greet met Sinterklaas en de Burgemeester op het gemeentehuis met een extra verrassing.
Om kans te maken op het winnen van de prijsvraag dien je naar de winkels en /of Horeca in Uithoorn (Oude dorp, Amstelplein en Zijdelwaard) en De Kwakel (Winkelstraat) te gaan om de letters en leesteken(s) te vinden van de te raden zin.


www.sinterklaasuithoorn.nl