SOWULO

Het evenement vindt plaats op 26 oktober 2024

VIKING- EN ANGELSAKSISCHE SOUNDS

Sowulo is het werk van multi-instrumentalist en componist Faber Horbach, en is geïnspireerd door Viking- en Angelsaksische mystiek en filosofie. Gefascineerd door het cyclische karakter van het bestaan en een animistisch wereldbeeld, is Faber vastbesloten om zijn spirituele pad uit te drukken door middel van zijn muziek.

Met teksten in Angelsaksische en historische instrumenten creëert Sowulo een meeslepend sonisch universum dat zowel de maker als de luisteraar uitdaagt om op een innerlijke reis te gaan en cyclische wijsheid van diep binnenuit op te roepen.

Over Sowulo:
Sowulo betekent 'Zon' in het proto-Germaans. De muziek volgt onze verbinding met de zon en vertelt het verhaal van onze innerlijke en uiterlijke cycli van dag en nacht, de vier seizoenen, geboorte en dood.

Sowulo heeft in de loop van de afgelopen tien jaar vier verschillende conceptalbums en verschillende singles en EP's uitgebracht en treedt momenteel live op als een 'Vikingorkest' in heel Europa.

Op zaterdag 26 oktober staat hij live op het podium van P60 Amstelveen en jij kan daarbij zijn! Voor kaarten, kijk op: p60.nl/2024/sowulo

 

Bron: ingezonden bericht

Bewerkt voor Rick FM: Monique Musch