Rick FM zoekt sportieve collega’s voor het redactieteam

In het weekend zenden wij ruim 6 uur sport uit o.a. 'Sport & Co'. 

Sport & Co
Wekelijks op zondag, 11.00 tot 13.00 uur. Een live programma uit onze radiostudio in De Kwakel. Met de voor- en nabeschouwingen van voetbal-, hockey-, honk- en softbal- en handbal wedstrijden.

Ook aandacht voor andere sportieve activiteiten; atletiek, wielrennen, roeien, kanoën, basketbal, midgetgolf, boogschieten, schaatsen, wandelen, triatlon, etc. 

Afgelopen periode hadden we regelmatig topsporters uit onze regio in het programma. Zoals; Lorena Wiebes (wielrennen), Felice Alberts (hockey), Ron Tabeling (badminton), Nils Eekhoff (wielrennen) Jetze Plat (para-atleet), Menno Koolhaas (triatlon), Teus Stam (autorally), Enzo  Leijnse (wielrennen), Mike Groen (honkbal),Simon Duiveboode (voetbal) en Owen Gelijnse (wielrennen).

Redactieteam
Dit is allemaal mogelijk door het werk van ons sport redactieteam, waar we collega’s voor zoeken. Er is van alles mogelijk in ons sport redactieteam. Je kunt bijvoorbeeld meewerken aan de voorbereidingen, afspraken maken met de gasten en het verzorgen van achtergrondinformatie voor de presentator.

Zelf presenteren of doordeweeks interviews met gasten opnemen. Ook zoeken we collega’s om de techniek tijdens de uitzending in de radiostudio te doen, of interviews van de uitzending monteren en op onze website te plaatsen. 

Het inwerken en begeleiden is door ervaren collega’s. Alle functies zijn op vrijwillige basis.

Interesse, of ken je iemand?
Heb je interesse in één of misschien wel meer van deze functies of wil je eerst wat meer informatie? Mail dan naar; vacature@rickfm.nl

Ook als je gewoon iets met radio wil doen, maar nog niet precies weet wat, of je denkt op een andere wijze een nuttige bijdrage aan ons team te kunnen leveren, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Rick FM is dé lokale omroep voor Uithoorn en De Kwakel. Met rond de zestig enthousiaste vrijwilligers zenden wij 24/7 uit in de ether, op de kabel en internet. Er is veel aandacht voor lokaal nieuws, sport, cultuur, lokale politiek en kerkelijke gebeurtenissen. Daarnaast bieden wij een variëteit aan muziekprogramma’s.

Meer informatie over Rick FM; www.rickfm.nl