Rick FM doet dit jaar ook weer mee met de Rabobank ClubSupport actie.

Bankier jij bij de Rabobank? Doe dan mee met de jaarlijkse Rabo ClubSupport actie. Met deze actie investeert de Rabobank, kennis, netwerk en geld in clubs en verenigingen. Door op Rick FM te stemmen ontvangen we per stem een bijdrage van de Rabobank. 

Als je bankiert bij de Rabobank, dan kun je vanaf 4 t/m 26 september stemmen. 
Doe jij ook mee door op ons te stemmen? Met jouw steun kan Rick FM, de lokale omroep voor Uithoorn en De Kwakel, investeren in duurzame apparatuur. Radio maken in deze tijd van hoge energieprijzen is een lastige opgave vanwege het hoge elektriciteitsgebruik. Wij zijn ons daarvan zeer bewust en daarom willen wij verouderde apparatuur vervangen voor meer energie efficiënte apparatuur.

Met jouw stem help en steun je onze lokale radiozender met ruim 60 vrijwilligers. We bieden de luisteraars in De Kwakel, Uithoorn, Aalsmeer, Amstelveen en directe omgeving gevarieerde programma’s. Muziek, Sport, Kunst & Cultuur, Politiek en ook informatie, nieuws, lokale activiteiten & evenementen en het weerbericht via de kabel, de ether en online. 

Kunnen wij op jouw stem rekenen?
Elk lid mag 3 stemmen uitbrengen op 3 verschillende deelnemende clubs en verenigingen. 
Stem nu direct in de Rabo App of via onderstaande link https://www.rabobank.nl/leden/ clubsupport


Nog geen Rabobank lid? Vraag via de onderstaande link je gratis lidmaatschap aan, zodat je op Rick FM kunt stemmen. Lid worden kan ook via de Rabo App of Rabo Online Bankieren.
https://www.rabobank.nl/ particulieren/leden/