Rick FM en Culinair aan de Amstel

Het evenement vindt plaats op 16 juni 2018

Komt u morgen ook naar Culinair aan de Amstel? 16 juni van 15:00 tot 21:00 uur, de Schans in Uithoorn.
 

De muziek op Culinair aan de Amstel, zaterdag 16 juni, wordt dit jaar verzorgt door Rick FM, dé lokale omroep van en voor Uithoorn en De Kwakel! Bezoek onze stand en laat je informeren wat Rick FM allemaal doet.
 

Vanaf 15.00 uur zijn er ook interviews en impressies vanaf het evenement terrein te horen in de Rick FM radioprogramma's; Wie kent Sjors, 60's & 70's en Tom after Eight.
 

Aan Culinair Uithoorn aan de Amstel doen dit jaar 10 deelnemers mee, die u met overheerlijke gerechtjes van hoog niveau, goede wijnen, bubbels en bieren zullen verrassen. 
Bistro 9 - De Kruidfabriek by LUTE - Restaurant - Hotel De Watergeus - Geniet aan de Amstel - Hotel/ Restaurant Het Rechthuis a/d Amstel - Het Spoorhuis Uithoorn - MetropolitanDeli - Ron Blaauw Gastrobar Indonesia - The WineKitchen at Sea - Vinocerf
 

Live optreden van Gerard Alderliefste & Friends en het Kinderorkest van Muziekvereniging Kna Uithoorn.
 

Culinair Uithoorn aan de Amstel wordt georganiseerd om geld op te halen voor een lokaal goed doel. Dit jaar zal de opbrengst van het evenement naar Muziekvereniging Kna Uithoorn. Zij zullen met het ontvangen bedrag muziek-educatie aan kinderen op basisscholen mogelijk maken.
 
http://www.kna-uithoorn.nl/ uncategorized/kids-kunnen- instrument-spelen-door- culinaire-gift-lions/
Uithoorn aan de Amstel