Radio Javan Party komt voor het eerst naar Nederland.Een stukje Perzische cultuur naar P60 Amstelveen

Het evenement vindt plaats op 22 juni 2018

AMSTELVEEN - Op vrijdag 22 juni komt één van de grootste feesten uit de Iraanse cultuur naar Poppodium P60. Radio Javan is een groot radiostation, gelegen in Washington DC, en draait verschillende soorten genres. Van Top 40 tot Middle Eastern Music en van typische Iraanse volksmuziek tot de beste dance tunes. Eén ding is zeker, jij kan niet stil blijven staan!
 
Radio Javan houdt feesten over de hele wereld. Ze hebben bijvoorbeeld al de boel op zijn kop gezet in Vancouver, Seattle, Marbella, Londen en Istanbul.  Radio Javan Party komt nu voor het eerst naar Nederland en daarom pakt de organisatie grootser uit dan ooit. De line-up is samengesteld door Radio Javan in samenwerking met Persian Bells.
 
De eerste DJ op de line-up is niemand minder dan de resident DJ Taba (Vahid). Vahid is de host van de Abo Atash Show op Radio Javan. Hij heeft meer dan zeven jaar ervaring in het diskjockey vak en weet van elke avond een legendarische te maken. Hij legt grote nadruk op de melodieën in zijn mixen en combineert verschillende soorten genres voor de ultieme set.
 
De volgende op de line-up zijn de twee resident DJ’s van Persian Bells. DJ Amir Ghavami en DJ Wahid draaien regelmatig in Europa. De in Rotterdam woonachtige Amir is een graag geziene DJ op veel feesten in de Perzische sfeer en weet het publiek altijd tot het gaatje te laten gaan. Ook DJ Wahid draait veel op Europese feesten, voornamelijk in Frankfurt, waar deze disk jockey woont.
 
Hou vrijdag 22 juni dus vrij in je agenda en kom lekker swingen op deze fantastische Perzische avond!
 
Vrijdag 22 juni // zaal open 23:00 // aanvang 23:00 // vvk €25