Proefvoorstellingen in Filmtheater Gerrit

Het evenement vindt plaats van 04 augustus 2022 t/m 06 augustus 2022

UITHOORN - Zoals we recentelijk al door hebben laten schermeren, is er de afgelopen tijd keihard gewerkt aan de renovatie van de oude filmzaal van ons gebouw. De geheel vernieuwde zaal met een groot podium en 50 zitplaatsen leent zich perfect voor filmvertoningen, kleine theater- en muziekvoorstellingen.
⁣⁣
Na jarenlange afwezigheid beschikt Uithoorn eindelijk weer over een eigen bioscoop- en theaterzaal. Voor de exploitatie hiervan is Stichting Filmtheater Gerrit in het leven geroepen, die kan rekenen op een vast team van enthousiaste vrijwilligers. ⁣⁣De programmering start met twee avonden per week en wordt bij succes uitgebreid.

𝐈𝐧 𝐝𝐞 𝐞𝐞𝐫𝐬𝐭𝐞 𝐰𝐞𝐞𝐤 𝐯𝐚𝐧 𝐚𝐮𝐠𝐮𝐬𝐭𝐮𝐬 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐭 𝐅𝐢𝐥𝐦𝐭𝐡𝐞𝐚𝐭𝐞𝐫 𝐆𝐞𝐫𝐫𝐢𝐭 𝐦𝐞𝐭 𝐭𝐰𝐞𝐞 𝐭𝐞𝐬𝐭𝐚𝐯𝐨𝐧𝐝𝐞𝐧, 𝐨𝐩 𝐝𝐨𝐧𝐝𝐞𝐫𝐝𝐚𝐠 𝟒 𝐞𝐧 𝐳𝐚𝐭𝐞𝐫𝐝𝐚𝐠 𝟔 𝐚𝐮𝐠𝐮𝐬𝐭𝐮𝐬 (𝐚𝐚𝐧𝐯𝐚𝐧𝐠 𝟏𝟗.𝟑𝟎; 𝐭𝐨𝐞𝐠𝐚𝐧𝐠 € 𝟓,-).⁣⁣ De film die op het programma staat? Dat houden we nog even geheim!⁣⁣
Geïnteresseerden filmliefhebbers die erbij willen zijn kunnen 𝐫𝐞𝐬𝐞𝐫𝐯𝐞𝐫𝐞𝐧 via filmtheater@outlook.com. Geef in je mailtje aan met hoeveel mensen je langs wilt komen en of je op donderdag of zaterdag naar de bios wil.

Wees snel, want vol is vol! Tot volgende week 📽️
Gerrit
Alfons Arienslaan 1, 1422 BP UITHOORN