Première in het Amstelveens Poppentheater

Het evenement vindt plaats op 21 oktober 2018

Op zondag 21 oktober a.s.om 14.30 uur gaat  Loena's Sterrennacht  van Eva van den Bosch in première in het  Amstelveens Poppentheater.
Loena, het lichtvrouwtje van de lantaarns, ontmoet elke nacht weer een bijzondere schaduw  die haar meeneemt in een lied of een verhaal. Al deze nachtvrienden neemt ze mee in haar tas die steeds voller wordt. Tot op zekere nacht de hele bende een geweldige, lange, vrolijke parade wordt, die door de stad trekt.
 

Deze voorstelling is een vrolijke familiebelevenis voor iedereen vanaf 6 jaar, een muzikale voorstelling die een ode aan de fantasie brengt. Een verhaal over dappere buitenbeentjes, over zien en gezien worden, in het licht en in het donker. Met lichtbeelden, schaduwfiguren, poppen, live filmbeelden en met prachtige muziek en liedjes. 
Muziektheatermaker Eva van den Bosch (afgestudeerd aan ArtEZ Arnhem in 2013) heeft een prachtige zangstem waarmee ze de harten van haar publiek, zowel kind als volwassene, telkens weer verovert. Haar voorstellingen kenmerken zich naast zang door sterke beelden, humor, ontroering en taalkunst.
Eind 2016 kende het Fonds Podiumkunsten haar als veelbelovende nieuwe maker de Nieuwe Makers Subsidie toe waardoor Eva in samenwerking met het Amstelveens Poppentheater en Studio Peer  vier producties in première kan laten gaan en door het hele land kan spelen.
De première van ‘Loena’s Sterrennacht’ is te zien in het Amstelveens Poppentheater op zondag 21 oktober om 14.30 uur. Toegangsprijs: € 8,50. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl of via www.amstelveenspoppentheater.nl