Ook dit jaar weer Speel Mee Week Uithoorn

05 juni 2024

Ook dit jaar weer Speel Mee Week Uithoorn

De Speel Mee activiteitenweek, die alweer voor de 52e keer georganiseerd wordt door Stichting Speel Mee Uithoorn, vindt dit jaar plaats in de laatste week van de zomervakantie: van maandag 26 augustus tot en met vrijdag 30 augustus en is voor alle kinderen van groep 3 tot en met groep 8 uit Uithoorn en omstreken. 

Activiteitenprogramma 
Maandag 26 augustus en dinsdag 27 augustus is er een keuze tussen huttenbouwen en creatief bezig zijn. Woensdag 28 augustus is er dan een keuze tussen poldersport en sport & cultuur.

Op donderdag 29 augustus wordt er een vossenjacht georganiseerd en de week zal eindigen met een kinderkermis op vrijdag 30 augustus.

Inschrijven
Alle informatie om in te schrijven is te vinden op de website www.speelmeeuithoorn.nl. Inschrijven kan tot en met zaterdag 24 augustus. Na deze tijd toch nog inschrijven?

Neem dan telefonisch contact op. Helaas is de stichting genoodzaakt een maximum te stellen aan het aantal deelnemers. Het maximum aantal kinderen is onder andere afhankelijk van het aantal volwassen leiding, welke die dag beschikbaar is.

Wilt u graag meehelpen als vrijwilliger? Dan kunt u zich aanmelden als vrijwilliger via dezelfde website en dit kan al vanaf 15 jaar.


Door Esther Vermeule