Onderwijsmarkt Aalsmeer bij Wellantcollege de Groenstrook

Het evenement vindt plaats op 09 januari 2019

Om de leerlingen van groep 7 of 8 en hun ouders een goed beeld te geven van wat het voortgezet onderwijs inhoudt, wordt de ‘Onderwijsmarkt Aalsmeer’ georganiseerd. De ‘Onderwijsmarkt Aalsmeer vindt plaats op woensdag 9 januari 2019, dit keer bij Wellantcollege de Groenstrook, Jac P. Thijsselaan 18 te Aalsmeer. De avond start om 18.00 duurt tot 20.00 uur.
 
 

De overgang naar het middelbaar onderwijs is een enorm grote stap. Kinderen laten hun vertrouwde school waar ze acht jaar hebben rondgelopen en alles en iedereen bekend was, achter zich, om te starten op een nieuwe school, met nieuwe klasgenoten, nieuwe leraren en nieuwe vakken. Een goede voorbereiding is dan ook het halve werk.
 
Het bezoeken van de onderwijsmarkt is bij uitstek een goede voorbereiding om de juiste keuze te kunnen maken. Door de tijd te nemen om met vertegenwoordigers van verschillende scholen te praten ontstaat een goed beeld wat kinderen kunnen verwachten op de nieuwe school. Dit helpt bij het maken van een keuze waar het kind zelf achter staat.
 
U bent in ieder geval van harte welkom op woensdag 9 januari 2019 bij Wellantcollege de Groenstrook, Jac P. Thijsselaan 18 in Aalsmeer.
 
Wellantcollege de Groenstrook Aalsmeer verzorgt vmbo onderwijs op basisberoepsgericht, kaderberoepsgericht en gemengde leerweg niveau. Tevens zijn er een drietal themaklassen, t.w. de paardenklas, de Tec-klas (techniek) en de kookklas.
De school is gevestigd aan de Jac. P. Thijsselaan 18, 1431 KE te Aalsmeer. Telefonische informatie is te verkrijgen op telefoonnummer: 0297-384949. Bezoek ook eens de website: www.wellant.nl/vmbo