Ondernemerspeiling Uithoorn/De Kwakel

De gemeente Uithoorn vindt het belangrijk om te weten hoe tevreden u als ondernemer bent. Daarom doet zij jaarlijks een onderzoek onder alle ondernemers van Uithoorn en De Kwakel.

Het doel van het onderzoek is dat inzicht wordt verkregen in het oordeel van de ondernemers. Het gaat in op de bedrijfsomgeving, het contact met de gemeente en nog veel meer zaken. Het onderzoek van dit jaar is weer begonnen en vindt plaats in samenwerking met andere gemeenten door heel Nederland. Op die manier kan de gemeente  Uithoorn uw mening vergelijken met die van ondernemers van andere gemeenten. 

 

De resultaten worden  op waarstaatjegemeente.nl gepresenteerd. Met de uitkomst gaat de gemeente na wat verbeterd kan worden, zodat u als ondernemer hier succesvol en prettig kunt ondernemen.

U kunt meedoen met het onderzoek als u een brief heeft ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, mail of bel Steven van Boekee van Newcom Research & Consultancy (uitvoering onderzoek), via (088) 770 4600 of onderzoek@newcom.nl.