Onbeperkt aan het Werk-event in Amstelveen

Het landelijke estafette-event ‘Onbeperkt aan het Werk’ komt op 15 november 2018 naar de regio Amstelland-Meerlanden. Gemeenten Amstelveen, Uithoorn, Aalsmeer, Haarlemmermeer en AM match organiseren samen met de organisatie Onbeperkt aan de Slag dit event dat in het Cobra Museum plaatsvindt. De gemeenten en Onbeperkt aan de Slag hebben veel bedrijven en kandidaten benaderd voor dit event en hopen op goede matches. Het event is bedoeld om een positieve impuls te geven aan werkgelegenheid voor mensen met een arbeidsbeperking.
In de middag is een Meet & Greet met werkgevers en werkzoekenden die duurt van 14:00 tot 17:00. 
 

De doelstelling van Onbeperkt aan de Slag is om werkzoekenden met een arbeidsbeperking in contact te brengen met werkgevers door ontmoetingen te faciliteren. Dit doen ze, via een website, maar vooral ook door wekelijkse Meet&Greets door het hele land heen. Daar is dit event een goed voorbeeld van.
Het event Onbeperkt aan het Werk wordt van regio tot regio doorgegeven. Eerder vond het event plaats in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Maastricht en Den Haag. In die regio’s was het een groot succes en werden de evenementen druk bezocht.
Onbeperkt aan de Slag staat open voor iedere werkzoekende met een arbeidsbeperking, ongeacht uitgangssituatie (uitkering wel of niet, type uitkering, nog op school of nog aan het werk). Ze staan ook open voor iedere werkgever die openstaat voor mensen met een arbeidsbeperking en zijn of haar bijdrage wil leveren aan een inclusieve arbeidsmarkt. Onbeperkt aan de Slag is het grootste platform op dit gebied en het enige platform dat regelmatig directe ontmoetingen organiseert tussen werkzoekenden met een arbeidsbeperking en werkgevers.
Ondernemers en deelnemers kunnen zich aanmelden via ontmoetingen@onbeperktaandeslag.nl.
U kunt ook gewoon vrij inlopen.