Nieuw sportprogramma Sport & Co start op 16 september

Rick FM start op 16 september (11.00 - 13.00 uur) met het nieuwe sportprogramma 
SPORT & CO.
 
Een nieuwe naam, een nieuw format, nieuwe stemmen. De presentatie zal om toerbeurten met één of twee presentatoren gedaan worden door Harry Hogerwerf, Marga Kouw, Cor Onderwater, Jan Tilburgs en Jim Voorn.
 
Het eerste uur zal vnl. bestaan uit voetbal. Het tweede uur zal bestaan uit hockey, overige sporten en of andere evenementen, een sportagenda en een uitgaansagenda.

Wij streven ernaar om elke week in het tweede uur een gast te ontvangen (of te bellen). We gaan het dan hebben over een EK/WK of sport en/of ander evenement welke in dat weekend in de Kwakel/Uithoorn plaatsvindt. bijvoorbeeld EK roeien of de Kwakelse Veiling.

Heeft u het komend seizoen een evenement, toernooi welke in uw organisatie / vereniging plaatsvindt?
Geef de datum dan aan ons door, dan kunnen wij het vast in onze agenda opnemen en evt. inplannen in ons programma Sport & Co of wellicht in een ander programma.

Heeft u een evenement of andere info over een sport, cultuur en wilt u daarover komen praten in één van onze uitzendingen? Dan kunt u dit laten weten via sport@rickfm.nl.

Ook is er ruimte voor uitslagen/ verslagen van diverse sportverenigingen. Wij willen zoveel mogelijk diversiteit en uitslagen van diverse sporten kunnen vermelden en daarom vragen wij uw medewerking. 
Wilt u dat de presentator een verslag van een evenement, een uitslag van een wedstrijd of ander nieuws over uw vereniging/organisatie kenbaar maakt, dan kunt u uw bericht uitsluitend mailen naar: sport@rickfm.nl. Wij verzoeken u het invulformulier kopy hiervoor te gebruiken.

Indien wij over de juiste gegevens beschikken, kunnen wij u makkelijker bereiken, dan wel kunnen wij info van de site afhalen welke wij in onze programma's willen opnemen. Om ons bestand te kunnen updaten verzoeken wij u invulformulier contactgegevens in te vullen met de meest recente gegevens en te mailen naar marga.kouw@rickfm.nl. Wij zullen deze gegevens niet aan derden verstrekken.

Wij danken u voor uw medewerking.

Wij wensen u een heel goed sportief seizoen toe en met uw bijdrage streven wij naar een   afwisselend programma van Sport & CO.